Kellohalli

image

Nihkeä keli ulkona, mutta uusi takki piti sen verran lämpimänä, että päätin tetsata Kellohallille asti vihdoinkin koestamaan perjantaibuffaa (10,90e, ~7e lisää ja olisi saanut sushiplatterin buffan kylkeen). Tarjolla oli niinkin kiehtova ruoka-aihe kuin “japanilainen katuruoka”, joten kävelin reippaasti Arctic Burriton ohi (ensi perjantaina sitten) ja tamppasin jännän kesäisen terassin läpi lounasbuffajonoon. Tarjolla on siis aika perusbuffa: Salaattibaari (salaattisekoitus, fritattuja kombupaloja, nuudelisalaattia, seesami-punakaalisalaattia, ituja, kaaliraaste, merilevä-papusalaattia, joku jännä sötkötys jossa ehkä munakoisoa etc), sticky rice (ei meinannut lähteä irti kauhasta), teriyaki-uunikanaa, chilikastiketta (sambal oelek?), sushilisukkeet (“wasabi” ja gari) ja leipää (tässä oli ehkä jotain aasialaishenkistä siementä päällä) sekä vaahdotettua (jei!) voita. Tilaus ja maksu hoidetaan tiskille ja ei, en ottanut sushia (nyt on taas se aika kuukaudesta kun tuo ei maistu, kyllä senkin aika taas tulee). Aseet ja vermeet löytyvät buffan alusta ja vedet pöydästä.

image
Täytyy myöntää, että olin hieman pettynyt tähän “katuruoka” teemaan, tai siis olin odottanut aika paljon enemmän kuin uunissa duunattua kanaa teriyakikastikkeen kaltaisella (hieman liian vetisellä) liemellä heitettyä paistifilettä. Kana oli ihan ok, murisevaa ja semimaukasta, mutta siis keskitasoinen kotiruokabuffahan tämä oli ja oma odotustaso taas oli jotain ihan muuta. Oma vika tietty, eihän tuota safkaa mitenkään erityisesti hehkutettu webskassa tai mitään. Nojoo, entäs ne muut jutskat? Sticky rice oli jees ja tätä olisi voinut/kannattanut vedellä puikoilla. Salaatit olivat maustettuja ja ihan ok nämäkin, mutta täytyy sanoa, että tuli verrattua Ho Dain osittain täsmälleen samanlaisiin salaatteihin ja nämä jäivät hyvin pahasti jälkeen. Leipä oli hyvää ja kiva kun oli taas vaahdotettua voita. Ei tämä ollut matkan arvoinen, mutta oli silti ihan kiva käydä täälläpäin happihyppelyllä.

image

Sisustus on karun kaunista, itseä kiehtoo tällaiset uuden käytön saaneet teollisuustilat à la Kaapeli. Ja täällä se sisustus on mielestäni hyvin onnistunut, sopivan tehdasmaista kalustetta ja sekoitettu uutta sekä vanhaa useisiin erilaisiin asiakaspaikkoihin. Täällä oli kiva istuskella ja ihmetellä meininkiä, suosittuhan tämä on ja olisi ollut ihan kiva, jos webskassa olisi ollut sama tieto kuin Facebookissa, eli että lounas alkoikin 10:30 eikä 11. Ei muuten mitään, mutta tämä oli jo melkoisen täynnä kun saavuin itse paikalle, sain kuitenkin muutaman kuvan mestoistakin kun luovasti rajailin. Muutenkin tämä koko Teurastamon ympäristö on jotenkin hauska ja täällä on joka kerta hauska käydä. Asiakaspalvelu oli nopeaa ja asiallista. Kasvissyöjälle ei ollut mitenkään erityisesti tarjoomaa, tosin muina päivinä näyttäisi olevan ihan vegemeininkiäkin tarjolla (14,90e soppa ja piiras, 13,90e ilman piirasta). Lasten kanssa en varmaankaan menisi tänne vaan johonkin viereisistä (Roslund?) mestoista.

image

URL www.kellohalli.fi
Puhelin 050-3395400
Osoite Työpajankatu 2, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.