Mandarin Palace

Tänään oli toivottavasti viimeinen Lepuskin keikka hetkeen. Ei niin, etten pitäisi paikasta, mutta se tekemisen sisältö ei täytä parhaan laatuajan kriteereitä. Ilma oli kuitenkin mitä mainioin ja siinä sitten pohdiskelin syntyjä syviä/potentiaalista ystävänpäivälahjaa vaimolle kun tallustelin Läkkitorin ohi. Se mielenkiintoinen ruokakärry on edelleen mestoilla, vähän teki mieli kokeilla sitäkin. Ja se joku kepsumesta siinä Läkkisepänkujan puolella oli muuttunut Ghetto-nimiseksi “street food”-ravintolaksi. Sekin vaikutti kiintoisalta kaikessa karuudessaan. Mutta jotenkin teki kuitenkin edelleen mieli sitä kiinalaista, joten päädyin Sellon Mandarin Palaceen.

A middle-of-the-road Chinese buffet restaurant with sushi and such on offer. The food was not inspiring, but there was a lot of it and the sushi was pretty ok.

Other restaurants in Sello and surroundings are 3 Amigos, Retro and Curry Palace.

Buffassa (10e) lienee jokseenkin samanlainen kattaus aina, eli salaattia (mm. marinoitu kaali-porkkanaraaste), soppaa (Peking), paistettuja juttuja (possua, kanaa, lehmää, kasviksia) erilaisissa kastikkeissa (osteri, mustapapu, curry, hapanimelä etc), frittejä (kanaa, kalaa, kevätkääryteet ja mustekalaa) hapanimeläkastikkeella sekä optionaalinen sushi (+1e). Lisäksi löytyy riisiä ja paistettuja nuudeleita. Otin tällä kertaa sushin kanssa, kun halusin kokea koko setin. Tilaus ja maksu hoidetaan tullessa tiskille.

Alkuun heitetty soppa oli aika mitäänsanomaton maultaan (mielessä poltteli Hua Dun hyvä versio tästä), mutta kuuma ja täyttävä kuitenkin. Sushit olivat ihan ook. Nigireiden riisi pysyi kasassa, kala oli tuoreen oloista ja riisin sekä päällysteen suhde oli jokseenkin sopiva.

Ei nämä mielestäni Fukun (Prisman katolla on Fuku Supreme, joka on viikonloppujen käyntikertojen perusteella yhtä hyvä kuin Stadissa sijaitseva) sushibuffalle vedä vertoja, mutta menettelee. Se kaaliraaste ei menetellyt, olisi kaivannut isommin maustamista ja oli kovin väsähtäneen oloinen jo buffan alkuvaiheessa.

Pääruoat olivat valitettavasti sellaista tusinakamaa. Fritit toimivat sentään ihan hyvin, rapsakka pinta ja mehukas sisältö, hapanimeläkastikekin oli ihan jees. Mutta muuten nämä olivat melko pliisun oloisia, eri kastikkeet eivät juurikaan erottuneet makuprofiileineen toisistaan.

Riisi oli kohtuu hyvin keitetty, vähän paakkuuntunut, mutta ei kuitenkaan kuivaa. Paistettu riisi oli vähän niin ja näin, hieman viileää ja rasvaisen oloista. Ei tämä mitenkään pahaa ollut ja ihan mielellään tässä täytti vatsaa, mutta mielestäni niin Fuku kuin Sellon vieressä vaikuttava Wu Gu Feng ovat parempia.

Sisustus on kauppakeskusmainen, pöydät pidetään siistinä ja kokonaisuus on melko neutraali. Kyllä tässä sen pikaisen lounaan istuskeli, mutta onhan tämä hieman hälyisä ja näkökentän täyttää ympäröivien kauppojen näyteikkunat.

Asiakaspalvelu oli nopeaa. Kasvissyöjälle oli vähän hintsusti juttuja, en ehkä suosittelisi tätä ensimmäiseksi kohteeksi. Jonkun verran näytti olevan lapsiperheitä syömässä, syöttötuoleja löytyi etc.

URL www.mandarinpalace.fi
Puhelin 09-8786889
Osoite Leppävaarankatu 3-9, Espoo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.