Xin Long

Tein sen taas, vaikka ei pitänytkään. Yritän kuitenkin wrapata tätä hommaa, mutta lopettaminen on jotenkin vaikeaa. Katsotaan nyt, että miten tämä tästä etenee. Löysin itseni Tapiolan torilta etsimässä jotain nopeaa lounasta ja kiinalainen buffet vaikutti ihan hyvältä vaihtoehdolta, joten ampaisin sisään ja maksoin rahat tiskille.

An average “Asian buffet”, with the obligatory sushi alongside forgettable main dishes.

Some of the other restaurants in Tapiola are Kilim, Ribis and Kylä.

Tarjolla on buffet (10e) sushilla, sopalla, salaatilla ja lämpimillä annoksilla. Linjastosta löytyi ne normivaihtoehdot, susheista kaivoin niitä paahdettuja lohinigireitä, salaattibaarista marinoitua kaalisalaattia yms ja lämpimistä laareista frittejä sekä nokareet jokaista kastiketta (sichuan kanaa, curry nautaa, possua kasviksilla, tofua sekä kahdesti paistettua possua).

Alkuun vedetyt nigirit olivat kohtuullisen hyviä, paahdettu lohi maistuu lähes aina ja riisikään ei ollut pahimmasta päästä. Marinoidussa kaaliraasteessakin oli kivasti happoa, tosin muuten salaattibaarin antimet eivät vakuuttaneet erityisemmin. Soppaa ei jotenkin jaksanut näin lämpimillä keleillä.

Pääruoka olikin sitten vähän synkemmän puoleista. Kaikissa proteiineissa oli jotenkin oudon pehmeä tekstuuri, varsinkin siinä mystisessä possussa. Maustaminen oli kateissa, nämä olivat lähes identtisiä, poislukien se pliisun makuinen curry.

Rasva ja msg hallitsivat lautasta suvereenisti, mutta tätä sai onneksi peitettyä pöydästä löytyneellä rouhealla chiliöljyllä. Fritit olivat jees, rapsakoita ja makoisia, kastike menetteli. Kyllä tällä nälän sai pois, mutta siihen se vähän jäikin.

Sisustus on yhdistelmä geneerisiä kalusteita ja kivoja koriste-esineitä seinille viritetyissä hyllyissä. Jotain taustamusiikkia tähän olisi kaivannut, nyt lounaan äänimaisema koostui astioiden kilistelyistä ja muiden pöytien äänisorinasta. Asiakaspalvelu oli nopeaa ja asiallista. Kasvissyöjän kannattaa mennä jonnekin muualle.

URL http://ravintolaxinlong.com/test/
Puhelin 09-8550030
Osoite Tapiontori 3 B, Espoo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.