Kolmon3n (2. kerta)

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/19/16

Rakas vaimoni tuli jälleen lounaalle ytimeen ja koska kohteena oli Kallio, niin ajattelin että käydään porukalla koestamassa Kolmos3n aiemmin hyväksi havaittua tarjontaa.

High quality Nordic cuisine in a relaxed bistro-like environment. The lunch offers are an especially good value for money.

Other good restaurants in the area are Sandro, Soppakeittiö and Sen Chay.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/19/16

Tänään oli tarjolla: Haudutettua vasikanposkea (10,20e), punakampelaa savu-hollandaisekastikkeella (10,20e), tofuburgeri ja aurinkokuivattua tomaattimajoneesia (10,20e) sekä steak frites (12e). Tarjolla on myös viralliselta listalta juttuja, kuten burgeri (18,50e) yms. Lounaaseen kuuluu alkusalaatti (tomaatti-kurkku-salaatti-punasipuli), vinaigrettea, salaatin modaukseen sopivia juttuja (kalamata oliiveja, paahdettua sipulia, siemeniä) sekä leipää ja voita.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/19/16

Tilaus ja maksu hoidetaan tullessa kassalle. Aseet ja vedet löytyvät pöydistä. Itse otin tuon pihvin, vaimo otti vasikan ja tytölle otettiin kampelaa, jonka sai sujuvasti puolikkaana (5,50e) annoksena.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/19/16

Alkusalaatti oli samanlainen kuin viime kerralla ja edelleen oikein hyvä. Punasipulit olivat kirpsakasti marinoituja ja muutenkin salaatti sekä leipä olivat herkullinen tapa aloittaa lounas.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/19/16

Ruoan tulemisessa meni hetki, mutta saapuessaan ne olivat oikein mallikkaan näköisiä. Oma annos oli melko pelkistetty, pihvi ja ranut maustevoilla koristeltuna sekä pienellä kasvishöystöllä varustettu. Pihvi oli erittäin hyvin paistettu ja maustevoi sopi erinomaisesti lihan kanssa. Ranut olivat päältä rapsakoita, sisältä kuohkeita ja hyvin maustettuja. Kasvishöystön komponentit olivat edelleen sopivan napakoita ja komppasivat muuta annosta hyvin.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/19/16

Punakampela oli hieman pliisun makuinen, mutta muuten annos oli yhtä maukas kuin kauniskin. Se savu-hollandaise oli todella hyvää ja toi syvän makuisen kaverin muuten melko hennolle kalalle.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/19/16

Vasikanposki oli sekin erinomaista. Pitkään kypsytetty ja murisevan mehukas poski oikein suli suuhun. Todella hyvä annos ja vielä tällaisella hintatasolla. Koko lounas oli erittäin laadukas ja jos et ole vielä käynyt, niin ihan ehdottomasti kannattaa mennä. Mutta mene ajoissa, ravintola täyttyy nopeasti lounaan alkaessa.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/19/16

Sisustus on tyylikäs, mutta lokaation pienuuden takia melko tiiviisti pakattu täyteen asiakaspaikkoja. Persoonalliset yksityiskohdat, kuten isolle paperirullalle duunattu menu, tuovat kivaa väriä raflaan ja täällä oli ilo asioida.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/19/16

Asiakaspalvelu oli asiallista. Kasvissyöjälle oli se tofuburgeri. Lapsen kanssa lounas meni oikein sujuvasti ja hyvä ettei ole mitään erillistä lasten listaa vaan saa pienemmän version annoksesta. Toki vaunut joutuu jättää ulos yms.

Ps. Näemmä joku ajastus oli mennyt WordPressissä vähän pieleen ja tämä ilmestyikin sitten vähän jälkijättöisesti.

URL www.kolmon3n.com
Puhelin 044-7753333
Osoite Kolmas Linja 11, Helsinki
Kolmon3n (2. kerta) on 19.8.2016 rated 3.5 of 5

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.