Curry Palace

image

Tuuli vei jälleen Leppävaaran suuntaan ja päätin käydä tutussa, vanhassa Curry Palacessa. Tämä on siis intialaista ruokaa buffassa (10e) ja tarjolla on salaattia, raitaa, papadamia, naan-leipää, pari liharuokaa, pari kasvisruokaa sekä mangochutneytä ja chilipikkelsiä. Tänään oli tarjolla: Valkosipulilammasta, tikka kanaa, tuorejuusto-tomaattikastiketta (ilmeisesti “goa”-tyylinen), pakora eli kasvisfrittejä ja joku vegekastike (en kokeillut). Vedet ja aseet löytyvät pöydästä, johon ohjataan ovelta (suosittu paikka) ja maksu hoidetaan lähtiessä.

image

Salaatteja oli kaksi, maissi-porkkana-majoneesi(vai jogurtti)-systeemi sekä paprika-jäävuorisalaatti ja nämä olivat ihan hyviä, erityisesti kun ne hukutti herkulliseen raitaan. Papadam leipä oli tuoretta ja ilmavan rapsakkaa. Vegeruoka oli kohtuullisen hyvää, kastike hieman kaipasi mausteita, mutta ulkomuistista osasin kasata sitä chilipikkelsiä (jonka vieressä oli lappu “ei kannata antaa lapsille”) tarpeeksi viereen. Ne kasvisfritit olivat kohtuullisia, rapsakkuus oli jossain määrin tosin hävinnyt buffan myötä. Se chilipikkelsi on yksi parhaimpia stadin alueella. Tulista, tymäkkää ja ärkähän etikkaista sekä kivoja tekstuureita sisältävä. Nam! Mangochutney on myös hyvää, mutta se jotenkin ei vaan osu omalle kohdalle. Lammas oli herkullista ja chicken tikka oli niin hyvää, että olisin ollut täysin onnellinen jos olisin pelkästään tätä saanut lautasellisen. Tämä on ehdottomasti yksi parhaimmista pääkaupunkiseudun intia/nepalilaisista buffeteista, eikä mikään ihme, että on niin suosittu paikallisten keskuudessa.

image

Sisustus on uusittu sitten viime käynnin ja oli aika persoonallisella otteella vedetty. Suurimmaksi osaksi tässä istuskellaan pitkien pöytien ääressä hyvin tavallisilla tuoleilla, mutta muutama hauska loosikin löytyy. Asiakaspalvelu oli asiallista ja nopeaa. Kasvissyöjälle oli salaatit ja ne kasvisruoat naan-leipineen, ehdottomasti kannattaa koestaa jos on lähimailla. Lasten kanssa voisi teoriassa tulla, jos olisi täällä liikkeellä. Syöttötuoleja löytyy ja paikassa olikin kaksi lapsellista joukkiota syömässä.

URL www.currypalace.fi
Puhelin 09-5483751
Osoite Leppävaarankatu 10, Espoo

 

4 thoughts on “Curry Palace”

  1. Pk-seudun (jopa koko Suomen) parasta intialaista saa Spice Gardenista (Lintuvaarantie 28). Ulkonäkö hämää mutta mahtavat sapuskat, suosittelisin pistämään listalle tämänkin.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.