Halikarnas (2. kerta)

image

Tällä kertaa tuli suunnattua lounaalle Halikarnasiin perheen kanssa, kun oltiin matkalla viime hetken jouluostoksille. Halikarnashan sijaitsee kätevästi Stokkan Q-Parkin länsipuolen sisäänajoväylän kohdalla, joten luovalla parkkeerausmanööverillä päästiin mestoille melko jouhevasti. Paikassahan on edelleenkin se buffa (10e) jolla oli lapsille alennettu hinta (en muista paljon, mutta kaksi aikuista ja kolme lasta meni hieman reilulla 30e hinnalla). Tarjolla on myös loppuun kahvia/teetä sekä pipareita.

Ruoka oli ihan ok, tosin ehkä hieman väsyneemmän oloinen kuin edellisellä kertaa. Salaattibaarissa oli: jäävuorisalaattia, punasipulia, kikhernesalaattia, punakaalisalaattia, valkokaalia, hummusta, suolakurkkuja, couscousia, jogurttikastiketta ja paria muuta salaattia mitä nyt en enää muista. Tarjolla oli myös sitä hyvää leipää sekä lämpimällä puolella: kebab-lihaa, kanankoipia, jotain lihapataa, riisiä, lohkoperunoita sekä jotain kroketin kaltaista (nämä ehkä mahdollisesti saattoival olla myös falafelejä, mutta en maistanut ja omituisen muotoisia sellaisia jos olivat). Salaatti oli ihan ok, tosin kaikki kaipasivat jotain kastiketta ja jogurttikastike ei ollut ihan riittävä tähän settiin. Näin ollen kaikki kasvikset maistuivat melko neutraaleilta ja kokonaisuudesta jäi uupumaan jotain oleellista. Kebab oli ihan ok, mutta tomaattikastikkeessa olisi saanut olla hieman tulisuutta ja kuten aiemmin olen maininnut, niin pidän paistetummasta kebabista kuin mitä täällä on tarjolla. Lopputulos oli hieman epätyydyttävä, vaikkakin edelleenkin tämä on kohtuullisen kattava setti. Tässä vaan väistämättä vertaa tätä Sandron aivan erityisen hyvään buffaan ja tämä jää kyllä selvästi siitä taakse, erityisesti salaattien maustamisen osalta, mutta myös valinnan runsauden puolella.

image

Sisustus on tummansävyinen ja faux-kiviseinillä on välimeren maihin liittyviä koristeluita. Asiakaspalvelu oli heikkoa tällä kertaa ja tuntuu että on mennyt huonompaan suuntaan viime kerroilla. Ruoan ja palvelun osalta vaikuttaisi siltä että ote lipsuu ja aiemmin niin hyvä tarjooma on huonontunut siitä mitä tämä oli joskus ennen. Kasvissyöjille ei tällä kertaa ollut mitenkään erityisen hyvää tarjontaa. Lapsille löytyi kyllä syötävää ja pitivät mm. kanankoivista (mutta eivät leivästä). Pienimmälle löytyi myös syöttötuoli ja halvempi hinta oli sopiva. Loppupeleissä tämä oli nopea ja semiok kokemus, mutta asiakaspalvelun laatu ja heikontunut tarjooma buffetissa laski kyllä tämän ravintolan pisteitä selvästi. Samaa settiä halvemmalla saa esim. Pasha’sista.

URL http://www.ravintolahalikarnas.fi/
Puhelin 09-6851862
Osoite Ruoholahdenkatu 18, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.