O´Learys

O’Learys on Forumin kolmoskerrokseen sijoitettu jenkkimallinen sportti/irkkupubi joka on (asiaankuuluvasti) panostanut urheiluun ja siihen liittyvään rekvisiittaan. Pöytään istumaan ja tilaukset tarjoilijalle (meitä oli isompi porukka liikenteessä). Itse päädyin tomaattikeittoon. Kaikkiin annoksiin kuuluu leipä ja salaatti salaattibaarista. Valikoima ei ollut erityisen mieleenpainuva, mutta ihan hyvää.

Pääruuat tulivat nopeasti, ottaen huomioon ryhmän koon. Tilaisuuden sosiaalisesta luonteesta johtuen ruokailuun meni kuitenkin tovi jos toinenkin. Keitto oli hyvää ja sitä oli runsas annos, viimeiset rippeet tuli vetäistyä leivänkannikalla lautaselta.

Palvelu oli sujuvaa ja asiallista ja koko toimitus sujui ihan hyvin. Hieman jäi häiritsemään iso seinätelevisio meidän pöydän päällä, jossa pyöri jääkiekkoa. Yleensä ei ihan noin läheltä tule seurattua ja yleensäkin omalla kohdall tuo ei tuo lounastamiseen mitään lisänostetta.

Kasvissyöjille tämä ei ehkä ole ihan ominta aluetta, ottaen kuitenkin huomioon pubiruuan yleisen lihapainotteisuuden. Kuitenkin jotain varmasti listalta löytyy.

URL www.olearys.fi
Puhelin 044-7098479
Osoite Yrjönkatu 27, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.