Döner Harju

Kovasti hehkutettu Döner Harju oli “kebab-viikon” (Halikarnas, Oma ravintola ja tämä samalla viikolla) yksi odotetuista paikoista vaikka matkaahan tänne on ytimestä. Metromatkan (jolla kollega sai ikävästi sakon) ja Sörkän (vai Sörkan?) aina niin tapahtumarikkaan torin jälkeen muistui omat Kallio-ajat hyvin mieleen. Yllättävän paljon oli taas tullut lisää hieromalaitoksia Vaasankadulle, ilmeisesti paljon hartiakipuja Kalliolaisilla.

Döner Harju ei sisustuksella ole pilattu, mutta siitä viis, kebabiahan tänne tultiin syömään. Sisällä oli suuri tungos, mutta annos tuli silti ennen kuin erinomainen kukkakaalikeitto tuli syötyä.

Kebabbiin valikoitui mausteista possua, jonka viereen tuli paahdettu, itse tehty pitaleivän kaltainen (aika kova koppura). Tahnoina olivat jogurtti ja tomaattikastikkeet sekä sivussa pikkelöityjä kasviksia ja salaattia. Ihan hyvä suoritus, mutta ei suinkaan stadin paras lajissaan. Liha oli ehtinyt kuivahtaa ja tahnat on muualla (ex-Oma/Vivo’s Kamppi) paremmat. Ja kahvi oli pohjaanpalanutta (yök).

Kasvisruokaahan täältä nimenomaan saa, eli seitan on yhtenä vaihtoehtona proteiiniksi. Lasten kanssa en todellakaan tänne ahtautuisi.

URL www.donerharju.fi
Puhelin 045-1805868
Osoite Fleminginkatu 23, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.