Tapiolan Keilahalli

Tulee vähän myöhässä, mutta kävin tässä taannoin tsekkaamassa yhden viimeisistä Tapiolan kohteista. Sumo ei ohikulkukerroilla ole vaikuttanut kovin kiintoisalta lounasmestalta, mutta ehkä sekin pitää vielä tsekkaa, JohtoCafen sushibuffa on houkuttelevamman oloinen, mutta toisaalta se ketju on jo nähty (ei toki buffan osalta ja eri mestassa, mut silti).

Funky Burgerissa täytynee visitoida joskus kun on sellainen olo, että kykenee vetämään burgerin. Tällä kertaa kohteena oli kuitenkin keilahallin keittiö, joka oli jo erilaisuutensa takia mielenkiintoinen vaihtoehto.

A homely buffet lunch at a bowling alley, across from the Espoo Cultural Center.

Other restaurants in Tapiola are Ribis, Kylä and Il Fratello.

Lounaaksi tarjolla on kotiruokabuffet (10,20e), soppa+salaatti (8,60e) sekä salaattibaari (7,70e). Käymiskerralla laareissa oli: Savulohikeitto, lihapullat, kanaa paprika(?)kastikkeessa, riisiä, perunamuusia, salaattibaari (porkkanaraaste, pikkelöidyt pepperonichilit, punasipulia, vihreitä oliiveja, tomaattia, kurkkua, punajuurta, paprika-kevätsipulikaalisalaatti yms), leipää ja vedet+maidot etc. Jälkkäriäkin ehkä oli, mutta en siitä tiedä, kun ei tehnyt mieli.

Alkuun piti vetää soppaa, vaikka keli olikin lämmin. Keitto oli maittavan täyteläinen, reilun suolainen (varmaan osittain siitä savukalasta) ja passelisti kypsennetyt komponentit. Tätä kun heitti hetulaan leivän kanssa, niin hyvin pelasi.

Loput kamat täytyikin sitten kippaa kaikki samalle lautaselle, skippasin tosin ne perunat ja riisit yms. Lihapullat olivat ihan jees, kohtuullinen rakenne ja maku, sinapin kanssa toimi oikein hyvin.

Kana oli snadisti kuivakkaa, mutta menetteli. Salaatti oli aika stanu setti, mikään ei erityisesti noussut pintaan. Eli tällainen rehellinen kotiruokalounas kohtuuhintaan.

Sisustus on jännä, silleen kun keilahallit ovat. Itse tykkään joskus frendien kanssa heittää kuulaa ränniin (johon se usein meneekin), joten itselle tämä oli hauska ympäristö lounastamiselle. Asiakaspalvelu oli asiallista.

URL www.tapiolankeilahalli.fi
Puhelin 09-4355330
Osoite Kauppamiehentie 6, Espoo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.