Kaikki kommentit

  • From abcde on Hua Du

    Siinä vieressä oleva NYC Burger on jotenkin säädyllinen, kun ottaa sen burgerin missä saa itse valita täytteet ja malttaa mielensä. Se sulla taitaa olla käymättä.

    Go to comment
    2016/08/23 at 10:19 am
    • From Juha on Hua Du

      Kiitos vinkistä, kävinkin tuolla eilen. Olisi pitänyt kuunnella sinua ja valita omat täytteet. Se sämpylä ja pihvi antoivat ymmärtää että kyseessä olisi voinut olla jotain mainiota, mutta menin sitten sekoilemaan tilauksessa. Pitää joskus käydä natiaisten kanssa koestamassa tota oma-valintaa.

      Go to comment
      2016/08/24 at 8:11 am
  • From abcde on Lebanese Food

    Meze-setit tuolla tosiaan tuolla kuulostaa hyviltä, pitää seuraavalla kerralla testata. Falafaleja frendi kehui. Pitäisi yrittää tuonne seurassa, että voisi ottaa pari eri meze-settiä niin saisi vähän kaikkea.

    Jos Itikseen menet, niin Puhoksen ostarin Newroz on avattu taas remontin jälkeen. Tarjolla siis lihavartaita, myös sydäntä ja maksaa normaalien kanojen ja karitsojen lisäksi. Kävin lomalla syömässä ja hyviä olivat vartaat, lisukkeiden osalta vaan aika pelkistettyjä.

    Musta Härkä tosiaan on kokenut uuden renesanssin neljän lupien myötä, yömyöhään taksi vie sinne janoisia ja tanssinhaluisia.

    Go to comment
    2016/08/18 at 10:07 am
    • From Juha on Lebanese Food

      Joo, olis ollut kiva koestaa kaikkia, mutta se meze 2 oli jo niin paljon safkaa, ettei olis mitenkään pystynyt sitä kolmosta vetää vaikka mieli teki. Puhos on tuttu mesta, olen asunut siinä lähistöllä joskus kauan (>10v) sitten. Pitääpä mennä joku kerta testaamaan, muutenkin pitänyt parit Itsarin mestaa pistää tänne listalle mukaan.

      Go to comment
      2016/08/18 at 6:38 pm
  • From abcde on Fisu & Ranet

    Pari kertaa olen käynyt tuolla Mäkelänkadun libanonilaisessa ilta-aikaan, syönyt erinäisiä vartaita kai joka kerta. Ihan ok setti, lisukeosasta on vähän liikaa sitä jäävuorisalaattia, suolakurkkua ja vastaavaa. Sepia Sturenkadun kulmassa hoitaa vartaat ja lisukkeet paremmin.

    Lounaasta en osaa sanoa.

    Go to comment
    2016/08/17 at 9:59 am
    • From Juha on Fisu & Ranet

      Kävin eilen ja ne mezet olivat oikein hyviä, tosin ei ne olleet mitään lounastarjouksia. Sepia oli hyvä ja siellä tuli vedettyä jotain laadukasta varrasta, mutta diggailin enemmän tuosta raikkaasta vegeilystä. Sepiassa ei näyttänyt olevan mitään mezemeininkiä, jotain normisalaatteja tms.

      Go to comment
      2016/08/18 at 9:25 am
  • From abcde on Bullman

    Tämähän on sittemmin lopettanut, tilalla nykyään Harju Baari. Ei ruokatarjontaa.

    Joitakin vanhempia arvioita etsineenä vastaan on blogissa tullut jo lopettaneita tai nimeä vaihtaneita ravintoloita. Olisiko paikallaan ehkä muokata tällaisia niin, että alussa on olisi tietona jos paikka on lopettanut? Eihän noita tarvitse aktiivisesti kahlata, mutta voisin kommenteissa vihjata jos paikan tarkoitus on merkittävästi muuttunut.

    Go to comment
    2016/08/16 at 4:32 pm
    • From Juha on Bullman

      Kappas vaan, näin ne vanhat legendat väistyy. Kiitos ilmoituksesta, päivitin sivua. Olen yrittänyt laittaa aina alkuun maininnan tuosta lopettamisesta silloin kun olen huomannut asian. Kuten esim. Hiisi, Kynsilaukka, Say Delicious, Beefy Queen ja Nuevo.

      Mutta tietty kun olen vain tällainen yksinäinen puuhastelija, niin nuo sulkemiset tulee yleensä omien havaintojen perusteella, eikä tässä tule kuitenkaan jatkuvasti rehattua ympäri stadia. Mutta vaikka päivitänkin niitä tekstejä aina kun huomaan, niin siinä menee hyvin epämääräinen aika, että Google suostuu ottamaan mukaan omiin indekseihinsä. Tutkimattomat ovat Googlen tiet jne.

      Go to comment
      2016/08/16 at 5:01 pm
  • From Cafe Tulips on Tulips

    Kiitoksia!!!:)) Terveisin.. Cafe Tulips

    Go to comment
    2016/08/12 at 3:07 pm
  • From MikaK on San Pedro

    Vai kallellaan aidompaan meksikolaiseen. Joku juustokastike tortillan päällä, meksikolaiset nauravat ja nyrpistävät nenäänsä, ei ikinä mitään päälle Meksikossa.

    Go to comment
    2016/08/11 at 7:30 pm
    • From Juha on San Pedro

      Kiitos kommentista. Kaikki on suhteellista, Santa Fen ja Cantina Westin burritojen jälkeen savolainen sombrerossa on enemmän kallellaan aidompaan meksikolaiseen.

      Go to comment
      2016/08/11 at 7:51 pm
  • From Pekka Terävä on Hodarifillari

    Vertaatko siis pop-up pikaruokapaikkoja michelin tähden ravintoloihin ja annat sillä perusteella yhden tähden, kun eivät yllä samalle tasolle? Eikö tämä paikka ollut pop-up ja kaikki tehtiin tuosta fillarista käsin, eikä mikään sisustettu fine dining ravintola. Noiden Hodarifillarin kundien hodarit ovat loistavia, itse antaisin neljä, ellei viisi tähteä.

    Go to comment
    2016/08/08 at 8:04 am
    • From Juha on Hodarifillari

      Kiitos kommentista. Kyllä heidän hodarit olivat oikein hyviä, kuten yllä totesinkin. Ja muutenkin koko konsepti tuollaisesta liikkuvasta ravintolasta on loistava asia, varsinkin kun se on hoidettu noin ammattitaitoisesti.

      Mutta tämä sivusto on päiväkirjamainen lista minun syömistä lounaista, ryhmiteltynä (enemmän tai vähemmän) aikajärjestykseen. Kaikki paikat ovat näin ollen samassa “kävin täällä lounaalla” kategoriassa (poislukien parit ravintolat joissa olen käynyt illallisella). Tähdet ovat tukkimiehen kirjanpito sen päivän annoksesta vrt. kaikki muut minun syömät annokset ja arvio perustuu täysin omaan subjektiiviseen kokemukseen (mihin muuhunkaan?).

      Go to comment
      2016/08/09 at 11:33 am
  • From Irmeli on BBQ On Wheels

    Kivoja postauksia,luen aina kaikki vaikka reilun sadankilometrin päässä asunkin eikä Helsingissä tule usein käytyä 🙂 Pokemonista sen verran, mullakin oli sama ongelma ,mutta ratkesi ,kun heitin ” turhia” itemejä roskakoriin , esim. potioneja ja revivejä ,jota saa palkinnoksi pokestopeilta , laukku tyhjenee ja peli jatkuu 🙂

    Go to comment
    2016/08/04 at 8:55 pm
    • From Juha on BBQ On Wheels

      Niitä voi heittää pois? Loistava tippi! Olen itse vaan kuluttanut niitä palloja Rattata ja Pidgeyhin, mitä tuntuu olevan koko maailma pullollaan. Kiitos kommentista ja neuvosta 🙂

      Go to comment
      2016/08/04 at 9:38 pm
  • From ellutus on Madame Kurvi

    Seuraan blogiasi jonkin verran, on pakko sanoa että suunnilleen joka toinen postauksesi on täynnä negatiivista mässäilyä, ja mikään ei tunnu olevan tarpeeksi laadukasta ruokaa sinulle. Toivon realistisia kuvauksia lounaspaikoista, en täydellisten ihmisten täydellisyyden vaatimuksia!

    Go to comment
    2016/07/15 at 3:30 am
    • From Juha on Madame Kurvi

      Kiitos kommentista. Pitää sanoa, että piti oikein tavata tuo artikkeli ja siinähän ei ollut juuri mitään negatiivista. Taitaa olla sinun omaa tulkintaa tuo.

      Liian suolainen ruoka on liian suolaista. Toki henkilökohtaiset sietokyvyt ja tottumukset huomioonottaen. Ja tiedän mitä söin ja edelleenkin tuo oli tuollainen “perussettiä” edustava lasagne. Ei sen toteaminen ole mitään negatiivisuutta, vaan minun näkemys siitä ruoasta vs. ne muut mitä olen maistellut.

      Suurin osa ruoasta on keskinvertoa väkisinkin, ei se tee siitä huonoa. Mutta ei se tee siitä myöskään erinomaista. Ainakaan minun mielestä.

      Kirjoitan tänne havaintoja maailmasta kuten sen itse koen. Jos ei kiinnosta tai kirjoitukset häiritsevät, saat rahat takaisin ja voit lukea jotain muuta blogia.

      Go to comment
      2016/07/15 at 1:31 pm
  • From abcde on Codle

    Toki suolaa ja rasvaa pitää olla. Yrttien niukkuutta taisi frendi kans manata.

    Go to comment
    2016/06/22 at 2:55 pm
    • From Juha on Codle

      Kas, musta niitä oli ihan kohtuullisesti, tosin tuoreita yrttejä on harvoin liikaa.
      Ja se pieni limelohko mitä näihin laitetaan viereen on musta aina liian pieni, kaipaisin vähän enemmän happoa, varsinkin jos on vähän rasvaisempi liemi.

      Go to comment
      2016/06/22 at 3:12 pm
  • From abcde on Codle

    Suolaiseksi ja rasvaiseksi taisi lientä haukkua ainakin.

    Go to comment
    2016/06/21 at 9:46 am
    • From Juha on Codle

      Suola ja rasvahan ne maut tuo ruokaan. Mutta joo, makuasioitahan nämä ovat ja niistä ei voi kuin kiistellä.

      Go to comment
      2016/06/21 at 10:59 am
  • From abcde on Soma

    Ihan sama kokemus itsellä tästä, ruokavalintaa myöten. Kiva kuriositeetti, mutta sushiburrito oli aikamoinen makujen sekamelska ja lopussa oli vaan kyllästynyt koko ideaan.

    Go to comment
    2016/06/21 at 9:46 am
    • From Juha on Soma

      Joo, oli tosiaan montaa makua. Oliko sinullakin niitä jotain ihme siemeniä tms siellä seassa?

      Go to comment
      2016/06/21 at 10:58 am
  • From Viv on OX

    Piipahdin toukokuun puolella illallisella Oxissa ja voin kyllä lämpimästi suositella! Muistaakseni voi oli ainakin meillä maustettu paahdetulla fenkolilla.

    Täytynee sumplia itsensä myös joku päivä lounaalle Pikku Roban nurkille – ainakin vaikuttaa siltä, että tarjoilevat hyvin laadukasta päiväruokaa. :]

    Go to comment
    2016/06/19 at 10:43 pm
  • From abcde on Codle

    Olen kuullut tästä niin omituisia juttuja, että phở-seikkailuni ovat täysin hypänneet Codlen yli. Mutta tästä innostuneena, ja kun on lähes kotikonnuilla, tämä pitää ehdottomasti testata pikimiten.

    Go to comment
    2016/06/17 at 9:30 am
    • From Juha on Codle

      Heti heräsi mielenkiinto, että mitä olet kuullut. Mut joo, soppa oli hyvää, kesäkääryle ok, paikka karu. Teki mieli ottaa mukaan patonki kun se soppa oli niin hyvä.

      Go to comment
      2016/06/17 at 11:29 am
  • From Jaakko on Löyly

    Jasperin soppa oli ihan maukas, tosin olisi saanut olla vähän täyteläisempi. Suolaa uupui hieman. Sitä voi tosin itse lisätä helposti. Tuore tilli toi raikkautta. Kala oli hyvää, tosin se taisi olla kylmäsavustettua tms. Sopi kuitenkin annokseen. Ainoa iso miinus on hinta, se hirvittää.

    Go to comment
    2016/06/10 at 11:20 am
    • From Juha on Löyly

      Kiitos kun kommentoit! Heti tuli annoskateus, arvasin että olisi pitänyt ottaa se soppa. Ehkä sitten kun käy saunomassa. Hinnat on tosiaan kohillaan tuolla. Ihan kuin olisin lukenut jostain heidän kommentit (en tosin löytänyt tällaista enää mistään, että voi olla omaa unta), ettei sillä saunalla tuota tönöä makseta vaan ravintolatoiminnalla.

      Go to comment
      2016/06/10 at 11:56 am
  • From abcde on Mare Chiaro

    Tämähän on sinänsä myös “klassikkopaikka”, että mielipiteet vaihtelevat voimakkaasti; jotkut rakastavat paikkaa nostalgianhuuruisissa fiiliksissä ja jotkut eivät ole missään saaneet (vanhan omistajan aikana) missään niin huonoa palvelua tai pizzaa.

    Pitäisi muistaa itse käydä joskus kun en mahdottoman kaukana asu, jotenkin tuntuu jäävän “ravintolapimentoon”.

    Go to comment
    2016/06/06 at 9:52 am
    • From Juha on Mare Chiaro

      Joo, tällä on tosiaan jännän kestävä ja hyvin voimakkaasti mielipiteitä jakava maine. Itselle ei se edellinen kerta ole jäänyt oikein mitenkään mieleen, paitsi että sitä koristekamaa oli silloinkin ihan huolella. Kaveri jonka kanssa kävin oli ihan into pinkeenä (oli fani) ja jaksoi kehua mestaa. Mutta tämä kerta oli tosiaan positiivinen yllätys.

      Go to comment
      2016/06/06 at 10:27 am
  • From Jenni on Löyly

    Hei,

    Täsmälleen sama kokemus ko.annoksesta. Minun kohdalleni sattui vielä harvinaisen huono palvelukin sekä ketsuppi oli loppunut. Kaikki meni vikaan. Ei tee mieli suositella. Harmittaa, kun paikka tosiaan on niin hieno.

    Hyvä blogi, jään seuraamaan!

    Go to comment
    2016/06/05 at 11:14 pm
    • From Juha on Löyly

      Heippa ja kiitos kovasti kommentista! Ruoka oli tosiaankin yllättävä pettymys ja toivon että he parantavat aktiivisesti sitä puolta. Harmi että palvelukaan ei toiminut sinun kohdalla, oma kokemus oli siltä osin ihan hyvä. Mutta paikka on tosiaan kokemisen arvoinen.

      Go to comment
      2016/06/06 at 10:53 am
  • From lillerilalleri on Kaikki käydyt ravintolat

    Miten olisi käynti Bon Temps cafessa Mannerheimintiellä tai Copas Y Tapas Fabianinkadulla? Grönistä tai Naturasta ei löytynyt myöskään arvioita.

    Go to comment
    2016/06/04 at 7:21 pm
    • From Juha on Kaikki käydyt ravintolat

      Kiitos kun kommentoit! Arvostan! Grön on hoidettu jo (loistava!) ja itseasiassa tänään käytiin Copas Y Tapas -ravintolassa (yritän jaksaa kirjoittaa tänään tai viimeistään huomenna ja tässäpä tuo kirjoitus). Mutta näissä, kuten myös Naturassa, on ongelmana se, etteivät ne tarjoa lounasta (ks. “Lounas”laatikko) ja ovat näin ollen auki vasta iltapäivällä. Ja vaikkakin joskus (kerran puolessa vuodessa tms) käyn “duunin jälkeen” rafloissa, niin pääosin pyrin menemään kotiin pitkien (12-14h) työpäivien jälkeen, jotta siellä elävät henkilöt eivät täydellisesti vieraantuisi siitä karvaisesta miehestä joka välillä nukkuu mestoilla 😉

      Natura on myöskin tuloillaan (ehkä), koska eräs ihana kaveri (Neiti S.) on järkkäämässä vanhan jengin tapaamista kyseiseen ravintolaan. Ja jos vain saadaan lastenhoitaja, niin minäkin pääsen mukaan (jos ei, niin vaimo menee mestoille, mutta siinä tapauksessa en kirjaa tänne mitään omia kokemuksia). Päivitys: Jes, päästiin molemmat mestoille ja ilta oli erittäin onnistunut, ruokakin oikein hyvää, kirjoitus löytyy täältä. Bon Temps on hyvä tärppi ja meni samantien (hyvin pitkälle) to do -listalle. Kiitos vinkistä.

      Go to comment
      2016/06/04 at 9:58 pm
  • From Minka on Mare Chiaro

    Mare Chiaro on kyllä kivan persoonallinen ruokapaikka. Täällä on testattu niin pizzat kuin lasagnetkin ja molemmat maistuivat oikein mainioilta 🙂 Tulee varmasti käytyä jatkossakin, sillä tässä ravintolassa vaan on niin oma fiiliksensä.

    Go to comment
    2016/06/03 at 8:45 pm
    • From Juha on Mare Chiaro

      Heippa ja kiitos kovasti kommentista! Täällä oli tosiaan säilytetty oma persoonallinen fiilis, omistajavaihdoksista yms huolimatta. Hauska kortteliravintola mainiolla lasagnella.

      Go to comment
      2016/06/03 at 10:51 pm
  • From Henry on The Red Koi Thai

    Onkohan vähän hätäisiä johtopäätöksiä? Itse olen käynyt ravintolassa vaihdoksen jälkeen kolmesti, enkä ole huomannut oikeastaan mitään eroa laadussa.

    Go to comment
    2016/06/01 at 10:50 am
    • From Juha on The Red Koi Thai

      Heippa ja kiitos kommentista. Olen aiemminkin todennut (korjaus, edellinen linkki oli virheellisesti Zio Pepeen), että käynteihin kuuluu tietty sattumanvaraisuus, joten mielenkiintoista kuulla että ehkä tilanne ei ole niin synkkä kuin ajattelin. Mutta tiedän mitä söin ja miltä se maistui ja edelleenkin tämä käyntikerta oli samaa tasoa Lemon Grassin toisen käynnin, joka ei ollut mitään ihan maailmaa mullistavaa.

      Kuten totesin, voi olla että päivä oli huono, mutta toisaalta niin se voi olla muillakin ravintoloilla.

      Go to comment
      2016/06/01 at 1:22 pm