Kaikki kommentit

  • From abcde on Thai Papaya

    Oon hakenut Hesarin toimipisteestä kolme kertaa ilta-aikaan mukaan ja ruoat on valitettavan keskinkertaisia. Possu oli kohtalaisen maukas, kana ja pad thai hoh-hoijaa.

    Go to comment
    2017/02/17 at 12:02 pm
    • From Juha on Thai Papaya

      Ok, hyvä tietää. Onko niillä Hesarin pisteessä myös lounasbuffaa? Toi Hertsikan versio oli kokemisen arvoinen.

      Go to comment
      2017/02/17 at 12:13 pm
  • From George on Finnjävel

    ‘Finnjävel’ – The name of this restaurant put me off totally. I still tried it, and it is ok, but I would never bring my international guests to a place called Finn Devil. What is wrong with you? Change your name to reflect something positive of this lovely country. Greetings from London. George

    Go to comment
    2017/02/14 at 5:56 pm
    • From Juha on Finnjävel

      George, thanks for the comment. Finnjävel as a word/term has a long history between the Finns and Swedes. They have used it as a derogatory term, which is then in this context switched as a “badge of honor”, if you will.

      I guess it tries to evoke the “Finnish Sisu” kind of feeling, but I do understand using the devil in a restaurant name does not seem completely appropriate.

      I do hope you at least enjoyed their take on classic Finnish dishes and had an enjoyable visit to Helsinki.

      Go to comment
      2017/02/14 at 7:04 pm
  • From Kake on Sandro (Kamppi)

    Kyllä näyttää mahtavalta salaattipöydältä, tuota pitää kokeilla joskus.

    Go to comment
    2017/02/09 at 12:41 pm
    • From Juha on Sandro (Kamppi)

      Sitä se tosiaan on, hehkeä ja maukas. Perjantaisin Kallion Sandrossa on myös vastaavanlainen tajolla (en osaa sanoa muista päivistä).

      Go to comment
      2017/02/09 at 12:50 pm
  • From abcde on Sandro (Kamppi)

    Pari kertaa loppuvuodesta kävin Tehtaankadun toimipisteessä ja nykyinen setti toimii kyllä hyvin. Tätähän on venkslattu eestaas parikin kertaa, että onko buffa vai lautasannokset. En nyt niin jaksa innostua marinoiduista porkkanoista, mutta salaattipöytä on kohtalaisen kattava. Lämpimät ruoat on ok ja ainakin Tehtaankadulla falafelit olivat todella hyviä.

    Ilta-aikaan Sandro on parin-kolmen käynnin perusteella kovin keskinkertainen ja hintava.

    Go to comment
    2017/02/09 at 12:01 pm
    • From Juha on Sandro (Kamppi)

      Joo, itse olen juurikin tähän Marrakesh Madness -buffaan tykästynyt, niin täällä Kampissa, kuin Kalliossa ja ollaan käyty myös Eiran sunnuntaibrunssilla kerran. Kaikki ollut hyviä, Eirassa ne falafelitkin toimivat. Mutta kertaakaan en ole ollut mitenkään valtavan tyytyväinen niihin lämpimiin ruokiin, mutta kun salaatit pelittävät täysillä, niin ihan sama.

      Ilta-aikaan ei ole tullut tosiaan käytyä, mutta menu on tosiaan aavistuksen hintavan oloinen.

      Go to comment
      2017/02/09 at 12:26 pm
  • From abcde on Bastardo (päivällinen)

    Käytiin täällä kavereiden kanssa ja mikään ei toiminut. Henkilökunnan toiminta oli kuin huonosta sketsistä. Menujen saaminen, tilaaminen tiskillä, mistä saada aseet jne., aivan käsittämätöntä sähläystä. Pizzakaan ei ollut mikään voittajatapaus.

    Go to comment
    2017/01/23 at 11:58 am
    • From Juha on Bastardo (päivällinen)

      Oho, kuullostaa nihkeältä kokemukselta. Meillä homma tosiaan sujui ihan ok, tosin ei siellä ollut juurikaan muita asiakkaita samaan aikaan.

      Go to comment
      2017/01/23 at 2:20 pm
  • From abcde on Cafe Rouge

    Mä oon ymmärtänyt taas, että toi on ihan Maggien ja Tonyn paikka, ei siellä ainakaan ketään muita ole ikinä duunissa.

    Go to comment
    2017/01/12 at 12:29 pm
    • From Juha on Cafe Rouge

      Varmaankin näin, mutta jotain sukulaisuutta ehkä, jos luin oikein jostain artikkelista. Voin olla toki väärässäkin.

      Go to comment
      2017/01/12 at 12:33 pm
      • From Juha on Cafe Rouge

        Löyty artikkelikin mihin viittasin, eli tämä Ylen haastattelu: http://yle.fi/uutiset/3-9074924.

        Go to comment
        2017/01/12 at 12:38 pm
  • From abcde on Just Vege

    Naputtelin jo kommentin aikaisemmin, mutta se taisi joutui ctrl-w:n uhriksi…

    Falafelit on hyviä, niitä olen pitassa hakenut useita kertoja. Ehkä alkuajoista taso on laskenut tai se vaihtelee, (Fafa’sista suoraan kopioitu) vuohenjuusto-falafelpita pilataan turhan usein litralla todella öljyistä pestoa. Eikä ihan aina toive vähemmästä pestosta toteudu. Hyvä paikka kuitenkin ja mainio lisä noiden kulmien take-away-kasvisruokapaikkoihin (hieno sana!).

    Go to comment
    2017/01/12 at 12:27 pm
    • From Juha on Just Vege

      Fafa’sin oloinen oli tosiaan. Mutta Fafa’sin käynti ei ollut sekään mikään ihan paras omalta osalta. Olen tosin kuullut muilta, että olisi yleensä ihan hyvä.

      Mutta se on ihan parasta, että alkaa löytymään ihan oikeasti kasvisruokaa tarjoavia paikkoja, eikä pelkästään jotain gratinoitua kukkakaalia kermalla. Ja varsinkin että on tuollaista pikaruokaa etc.

      Go to comment
      2017/01/12 at 12:36 pm
  • From abcde on Cafe Rouge

    Sä olitkin käynyt täällä jo pari vuotta sitten. Ehkä Twitteristä huomannut, täällä tulee ajoittain käytyä. Palvelu tosiaan mainiota, enemmän käyneet tervehditään poskisuudelmalla. Ruoat (varsinkin pataruoat) kaipaisi vähän ytyä, torstailounasvakkarina viime ajat ollut sitruunakana on mahtava annos.

    Go to comment
    2017/01/12 at 11:42 am
    • From Juha on Cafe Rouge

      Joo, se Cafe Rouge vaikutti tosi kivalta paikalta. Tosin ehkä se mun valitsema annos ei oikein kuvastanut täysin paikan potentiaalia. Tuo on yksi niistä heikkouksista tässä “käy vain kerran” tavassa.

      Samoja naamojahan taitaa olla siinä Vivo’s ketjussa takana ja myös edesmenneessä Farougessa.

      Go to comment
      2017/01/12 at 11:48 am
  • From abcde on Kiusaus

    Täällä tuli käytyä kavereiden kanssa testaamassa burgerit ja läpäisivät seurueen tarkan seulan. Annos on siis kaksi pienempää burgeria ja ranskalaiset. Burgereissa pysyttiin enemmän niukkuuden tiellä kuin ylitse ja syliin pursuavassa runsaudessa ja tämä on oikein. Briossi ei ole suosikkini, mutta nyt sekään ei liikaa häirinnyt. Ranskalaiset olivat ok.

    Go to comment
    2017/01/09 at 12:05 pm
    • From Juha on Kiusaus

      Kiusaus vaikuttaa oikein mainiolta paikalta, hyvä että purilaisetkin pelittävät.

      Go to comment
      2017/01/09 at 2:53 pm
  • From abcde on Cafe Panik

    Ah, Kiusaus olikin käyty. Oon menossa lähiaikoina illalla käymään niin voin tuonne arvioon kirjoitella pari sanaa hampurilaisten tasosta.

    Go to comment
    2017/01/05 at 2:32 pm
  • From abcde on Cafe Panik

    Ehkä kannattaa pitää taukoa jos tympii tai muuttaa “sääntöjä” ja/tai muotoa lennosta.

    Tekstiä on kohtalaisen paljon per arvio, esim. listaus mitä lounaalla oli tarjolla ei ole kovin informatiivinen, koska lähes joka paikassa lounaat elää. Saahan siitä toki yleiskuvan mitä on tarjolla, mutta niin saa ravintolan sivuiltakin jos sivut on kunnossa. Jos haluaa taakkaa keventää niin ehkä tästä voisi aloittaa?

    Mieluummin pidä pieni pohtimis-/ hengähdystauko kuin että lopetat seinään, itsellekin tullut tätä kautta moni kiinnostava paikka tietoon niin menetys olisi siltäkin osin merkittävä.

    Tietynlaisen leipääntymisen tai väsähtämisen on huomannut useammassakin blogissa, alkuinto kantaa jonkin aikaa, mutta “arkinen” kirjoitusten takominen alkaa syödä bloggaria. Itsellä onneksi toi 140 merkkiä rajoittaa niin paljon, että ei ehdi kyllästyä ja siinä on oma aivojumppansa saada asia kiteytettyä noissa rajoissa.

    Laitetaan loppuun pari uutta täkyä:

    http://www.vihreaholvi.fi/
    http://kiusaus.fi/lounas/

    Go to comment
    2017/01/05 at 11:30 am
    • From Juha on Cafe Panik

      Joo, luulen myös, että pieni tauko tekisi terää. Ja tekstiä tulee tosiaan suollettua vähän liialtikin. Tosin pääosin omasta halusta. En tiedä miksi joulun jälkeen tuli tuollainen nuupahtanut olo. Ehkä se johtuukin siitä valtavasta kinkun määrästä?

      Mutta joo, en mä tätä varmaan ihan kokonaan lopeta, itse asia kuitenkin on edelleen itseäni kiinnostava. Yksi niistä syistä on ollut myös vapaamuotoisemman, puhekieltä sisältävän, tekstin tuottamisen harjoittelu. Olen miettinyt jonkun kirjoitusoppaan selaamista, josko kokeilisi jotain vaihtelevia kirjoitustyylejä/-lajeja.

      Kiitos kannustuksesta, olet jaksanut hengailla täällä jo pidempään. Ja Kiusaus on testattu jo, se oli tosi hyvä. Vihreästä Holvista en ollut kuullutkaan, pistetään listalle.

      Go to comment
      2017/01/05 at 1:05 pm
  • From Tiina on Cafe Panik

    Mäkin tykkään näistä ravintola-jutuista, vaikka en varmaan koskaan tuu käymään noissa kun en siellä Hesan suunnalla käy muutaku lomalla lentokentälle mentäessä 😀 kyllä Hesassa onkin varaa mistä valita 🙂
    T. Etelä-Pohjanmaan pikkukylän flikka

    Go to comment
    2017/01/05 at 12:10 am
    • From Juha on Cafe Panik

      Kiitos kommentista! Lentokentällä on vähän eri meininki, Rovaniemellä käydessä nappasivat melkoisen hinnan jostain juusto-reissarista. Tosin Helsinki-Vantaalla löytyy myös Cesar’s Little Italy joka oli ihan jees, mutta se sijaitsee valitettavasti turvatarkastuksen ulkopuolella.

      Go to comment
      2017/01/05 at 1:09 pm
  • From Kake on Cafe Panik

    Mä oon lukenut tätä varmaan vuoden ja tämä on mielestäni paras ruokablogi. Ne kilpailumielessä tehdyt “kivat” annokset, jotka huutaa tykkäyksiä vaan ärsyttävät, siis muissa blogeissa. Jatka ihmeessä, vaikka Oulusta oon, niin välillä käyn Hesassakin ja blogista on saanut hyviä ideoita ruokapaikan valintaan.

    Go to comment
    2017/01/04 at 12:56 pm
    • From Juha on Cafe Panik

      Lämmin kiitos sinne Ouluun tästä kommentista. Toivottavasti valitsemasi paikka on palkinnut hyvällä kokemuksella.

      Go to comment
      2017/01/04 at 1:53 pm
  • From Zenja on Cafe Panik

    Ajattelin jättää kommentin nyt kun olet miettinyt jopa blogin jäähylle laittoa. Olen tässä muutaman kuukauden lukenut näitä sinun postauksia ja tykännyt kovasti. Vaikka näin Kuopiolaisena en ikinä tule näissä ravintoloissa käymään niin jostain syystä aina ahmin sinun uudet arviot 🙂
    Kenties näistä saan inspiraatiota omiin kokkailuihin ja ravintolakäynteihin 🙂

    Keep on going

    Go to comment
    2017/01/04 at 9:03 am
    • From Juha on Cafe Panik

      Suurkiitos kommentista! On mukava kuulla, että näitä epämääräisiä höpinöitä jaksaa joku muukin lukea kuin lähipiiri. Minkälainen ravintolaskene Kuopiossa on?

      Go to comment
      2017/01/04 at 11:02 am
      • From Zenja on Cafe Panik

        Kuopiossa on aika jees meininki, paljon etnisiä tullut ja se erittäin hyvä meksikolainen. Jotain puuttuu, en oikein keksi nyt että mitä, mutta jokin jossa voisi käydä useammin ja edullisesti. Bistro sana on aika kulutettu jo mutta jotain sen tyylistä. Kenties vielä tulee.
        Ja tsemppiä siihen että selätät leipiintymisen ja löydät uutta puhtia mitä se sitten onkin 🙂

        Go to comment
        2017/01/05 at 5:40 pm
  • From abcde on Hoshito

    Täällä ei näytä olevan enää lounasta, valitettavasti. Oon pari kertaa käynyt ilta-aikaankin ja oli aika vakuuttava paikka. Maukkaita annoksia ja sellaista kokoluokkaa, että voi ottaa useamman ja jakaa.

    Go to comment
    2016/12/28 at 4:01 pm
    • From Juha on Hoshito

      Katos vaan, se ei kauaa kestänyt. Ehkä heillä onkin se iltavalikoima vahvempi.

      Go to comment
      2016/12/29 at 11:08 am
  • From abcde on Korphai (2. kerta)

    Korjataan sen verran, että Korphai on ollut tuolla paikalla vuodesta 2013 ja Hesarin Koprhai oli toinen ilmentymä. Hyvä mesta, asuin aikoinaan nurkan takana niin tuolta tuli ajoittain viikonloppuisin haettua.

    Go to comment
    2016/12/14 at 10:07 am
    • From Juha on Korphai (2. kerta)

      Ja nyt on korjattu vähän noita kirjoituksiakin. Vaikka eletäänkin tällaista post-truth aikaa.

      Go to comment
      2016/12/14 at 10:51 am
    • From Juha on Korphai (2. kerta)

      Ohoo! Hyvä tieto, kiitos korjauksesta. Olen jossain vaiheessa (ehkä Bodo tms keikalla) kävellyt mielestäni tästä ohi, mutta en ole huomannut ravintolaa. Toki jos se on ollut rempassa, niin se voisi selittää että miksi en sitä ole huomannut. Mutta joo, hyvä mesta.

      Go to comment
      2016/12/14 at 10:31 am
  • From abcde on Lönkka

    Passion olutvalikoima ainakin on ollut heikko, ennen ne tulivat samaan yhtiöön kuuluneelta Panimoravintola Huvilalta Savonlinnasta (tämä tietojeni mukaan sittemmin myyty), käytännössä valikoima oli vähän sitä mitä Savonlinnassa oli satuttu panemaan ja yhdistely ruokiin ontui. En tajua miksei tätä omavaraista tarjontaa voitu paikata/tukea muulla kaupallisella tarjonnalla.

    Il Birrissä toki toimintaa on kun se on panimoravintola (hanassa aina 2-4 omaa olutta plus muut), siellä valikoiman puolesta jutut onnistuu.

    Kolmas vielä eli Bryggeri, joka on myös panimoravintola eli nimellisesti olutta ja ruokaa pystyy yhdistämään ja ruoille on olutsuositukset ja menuihin saa olutpaketin.

    Go to comment
    2016/12/12 at 10:58 am
    • From Juha on Lönkka

      Ok, Passiossa olen tainnut vain kerran ottaa yhden oluen safkan kanssa, harmi jos tuo yhdistely ei pelaa, ruoan puolesta se on kyllä omaan makuun sopiva. Bryggeri tosiaan unohtui, se on mainio rafla.

      Go to comment
      2016/12/12 at 1:42 pm
  • From abcde on Lönkka

    Täällä käynyt muutaman kerran ja varsin hyvä lisä noiden kulmien lounastarjontaan, reilun lounarin hintaan ei ankankoipea tai -rintaa joka paikasta saa. Ehkä lautasannoksissa sen mukamashienon dadaistisen kastikeroiskeen voisi jättää pois.

    Iltalistakin vaikutti kiinnostavalta ja tosiaan kun (kerrankin) olutpuoleen on panostettu niin pitää yrittää löytää sauma käydä ilta-aikaan.

    Go to comment
    2016/12/09 at 11:32 am
    • From Juha on Lönkka

      Lönkka tosiaan vakuutti monellakin tapaa. Ja se olutvalikoima oli hyvin mielenkiintoinen jotain illanviettoa ajatellen.

      Passiossahan sekä Il Birrificiossa on myös jonkinlaista olueisiin liittyvää toimintaa ja sitä kautta parempaa valikoimaa.

      Go to comment
      2016/12/09 at 2:00 pm
  • From abcde on Newroz

    Hyvä että kelpasi, pysyy jonkinlainen maine yllä…

    Newroz on tosiaan aika lihavetoinen ja jotain soosia siihen kylkeen kaipaisi. Sama “vika” Kontulan Shisha Grillissä, laadukas paikka samaa tyyliä noin muuten.

    Go to comment
    2016/11/25 at 12:18 pm
    • From Juha on Newroz

      Jes, se oli oikein lihailoittelua, mutta joku soossi tosiaan viereen. Kontulan ostari on ollut jo pitkään kohteena, mutta vain yleisesti ottaen. Hyvä että on nyt listalla joku tietty paikka, kiitos!

      Go to comment
      2016/11/25 at 3:55 pm
  • From abcde on Golden Rice Bowl

    Kohtalaisen uusi paikka vähän piilossa samaa tyyliä: http://cornerhouse.fi/lounas/

    Jos haluat lisätä listalle. Toisaalta voisi kysyä, kuinka monessa pan-aasialaisessa Kiina-Thai-sushi-buffassa ihminen voi elämänsä aikana käydä.

    Go to comment
    2016/11/23 at 10:36 am
    • From Juha on Golden Rice Bowl

      Kiitos, meni listalle. Ja ihan totta, noissa on vähän sama kuin pizza-paikoissa, eli niitä on niin paljon toistensa kopioita, että jossain vaiheessa pitänee pistää stoppi. Mutta ei vielä.

      Ja huomasin eat.fi:ssä eilen myös http://eat.fi/helsinki/kahvihuone ravintolan josta saisi Phota. Pitää käydä tsekkaamassa.

      Go to comment
      2016/11/23 at 11:24 am
1 8 9 10 11 12 17