Kaikki kommentit

  • From pia/aurinkokujalla on Ken Yau

    Hyvä postaus ja kuvat.
    Osallistu kastehelmi arvontaan.
    Hyvää keskiviikko päiväää.

    Go to comment
    2016/05/25 at 4:45 pm
  • From abcde on Aa Han Thai

    Malmin Thai Thaissa tuli käytyä viime kesänä pyöräretkellä ja se oli kehujen ja polkemisen arvoinen. Som tam ja laab ainakin oli todella hyviä.

    Go to comment
    2016/05/20 at 10:13 am
    • From Juha on Aa Han Thai

      Hyvä kuulla, olen tässä yrittänytkin perustella itselleni ekskursiota vanhoille kotinurkille. Pitääpä käydä tsekkaamassa jonain hiljaisempana päivänä.

      Go to comment
      2016/05/20 at 10:40 am
  • From Jenna on Cabana de Empanadas

    Hei!

    Kiitos käynnistäsi ja kommenteistasi kahvilastamme ja sen tuotteista. Otamme palautteen ilolla vastaan tulevaisuuden tuotekehittelyä silmällä pitäen.

    Muutimme muuten käyntisi jälkeen hieman hinnoitteluamme. Lounastarjouksena meillä on nyt combo+kahvi 9,40/12,40 (yhdellä/kahdella empanadalla). Tervetuloa maistelemaan vaikkapa viime kerralla uupunutta coleslawia tai lisäpotkua saanutta paprikadippiämme! 🙂

    Jenna Livistö
    Kahvilapäällikkö

    Go to comment
    2016/05/14 at 4:55 pm
    • From Juha on Cabana de Empanadas

      Moi! Kiitos kommenteista ja kiitos niistä piirakoista ja erityisesti siitä raikkaasta salaatista. Hyvä kuulla, että kehitätte konseptia edelleen, hauskaa kun Forumin ravintolatarjontaan tulee uutta verta, onnea jatkolle!

      Go to comment
      2016/05/14 at 10:04 pm
  • From abcde on Borneo

    Eilen pyörä alle ja tänne. Ei ollut ehkä niin kova kuin viime kesänä pari kertaa käydessäni, mutta paljon edellä perus-thaimaalaisten buffetteja, joissa on neljä erilaista currya ja jotka ovat kaikki yhtä tylsiä. Lisäksi hyvää raikasta salaattia ja jälkiruokaa niin kannattaa maksaa yli lounarin.

    Go to comment
    2016/05/13 at 11:16 am
    • From Juha on Borneo

      Kas, mielenkiintoista kuulla, että on tultu alaspäin, tosin näinhän se usein käy kun aika rientää ja kustannukset kasvaa. Mutta tosi hyvä toi tosiaan on verrattuna normisettiin.

      Eilinen The Red Koi Thai, vaikkakin ihan hyvä edelleen, oli erityisen valitettava esimerkki tällaisesta luisumisesta. Mutta muitakin on, kuten esim. The Cock, jossa se tason pudotus kesti muutaman kuukauden. Jotenkin tämä “käy kerran ja muistele menneitä” tuntuu siinä mielessä ihan hyvältä vaihtoehdolta.

      Go to comment
      2016/05/13 at 11:52 am
  • From Judit Ginzboorg on Kimchi Wagon

    Itse käväisin hakemassa juuri sieltä Kampin Kimchi Wagonista itselleni yhden Daeji Bulgogi annoksen ja jouduin pettymään. En pahemmin ole tulisen ruuan ystävä ja koska en tiennyt lainkaan millaista ruokaa tuosta Wagonista ottaa niin päätin sitten mennä sillä. Vein kotiin ja parin ensihaarukallisen jälkeen ravasin sitten vesihanalla täyttämässä lasia. Ruoka oli omalle suulle niin tulista ettei sitä pystynyt kunnolla syömään. Jotain varoituksen sanaa olisin kaivannut, hintataululle olisi vaikka voinut laittaa pienen maininnan tästä. Hukkaan heitetty 10e on opiskelijalle iso raha. 🙁

    Go to comment
    2016/05/10 at 4:13 pm
    • From Juha on Kimchi Wagon

      Heippa ja kiitos kommentista! Korealaismausteinen ruoka voi tosiaan olla melkoisen tulista, kimchi ja erityisesti gochujang ovat loppujen lopuksi chiliä ja tuo valitsemasi annos on vielä chilillä marinoitua lihaa näillä “lisukkeilla”.

      Olen kyllä samaa mieltä, että ravintoloissa (myös street food kärryissä) saisi olla selkeämmin esillä, että mitä on tarjolla (#laputoiskiva) ja varsinkin jos on jotain raflaavampaa kuten tulinen ruoka, hyönteiset, pähkinät (allergiat) yms.

      Jos etninen ja mausteinen ruoka kiinnostaa, niin suosittelen koestamaan erinomaisia buffetteja, kuten Borneo, Brasileira, Ho’s Food, African Pots sekä Queen Sheba.

      Go to comment
      2016/05/10 at 10:42 pm
  • From abcde on Borneo

    Jep, tämä on mainio paikka. Satay ja rendang tuolla on aivan mahtavaa. Täytyykin ottaa pyörä alle ja käydä lounaalla joku päivä.

    Go to comment
    2016/05/10 at 10:41 am
    • From Juha on Borneo

      Toi oli tosiaan positiivinen yllätys ja isosti. Siinä Persiljassa tekisi mieli käydä, kun siinä joskus 15 vuotta sitten oli joku tosi kiva välimerellinen rafla ja olis kiva käydä fiilistelemässä.

      Go to comment
      2016/05/10 at 10:47 pm
  • From abcde on Salve

    Tämän taso on parissa vuodessa laskenut pahasti. Torstaina voi joskus käydä lettuja syömässä, muuten en ole käynyt aikoihin.

    Go to comment
    2016/05/09 at 4:32 pm
    • From Juha on Salve

      Oli toi joo aikamoinen pettymys ja ihan vieressä kuitenkin Hietsun halli sekä Merimakasiini. Luulis että pitäisi vähän enemmän yrittää, että pärjää.

      Go to comment
      2016/05/09 at 4:47 pm
  • From Juha on Helsingin parhaat lounaat 2015 - Meksikolaiset

    Kyllä, myönnän kaiken. Olen myös arvostellut kirjoja Amazonissa vaikka en ole koskaan kirjaa kirjoittanut itse. Pari leffaakin olen puolivahingossa mennyt arvostelemaan IMDBssä, pelkällä katselukokemuksella. Ruotsalainenkaan en ole (asunut kyllä useamman vuoden) ja silti kehtaan husmanskostia arvostella. Tätä se on, tämä hubris ja ylimielisyys. Lue toki lisää tästä blogin perusteista täältä: Miksi?.

    Ja tervetuloa, toivottavasti viihdyt saitilla!

    Go to comment
    2016/04/25 at 10:06 pm
  • From mirka on Finnjävel

    Kiitos vinkistä, pitääpä käydä tutustumassa kun siellä päin pyörin ensi kerralla.
    Itse suosittelen tutustumaan Ragu ravintolaan. Uskon, että pitäisit 🙂

    Go to comment
    2016/04/25 at 10:02 pm
    • From Juha on Finnjävel

      Heippa ja kiitos kommentista! Ragu on ollut tosi pitkään listalla, mutta he eivät tarjoa lounaita (paitsi nyt äitienpäivänä! sinne olisi kiva mennä) ja iltamenot ovat mitä ovat (harvinainen vapaa-aika pitää viettää lapsien kanssa).

      Mutta joo, Ragu on varmaan kaupungin top 10 listalla ja sillä tavalla harmi etten ole päässyt käymään. Olen vaan tällä tavalla aikataulurajoittunut.

      Go to comment
      2016/04/25 at 10:17 pm
  • From Johanna on Papito

    Kiva, että olit käynyt meillä ja kiitos arvostelustasi! Harmi, että kävit niin aikaisessa vaiheessa, koska maut ovat 2kk ssa kehittyneet ja nyt mielestämme kohdallaan. Ja olet oikeassa olemme ehdottomasti pikaravintola uudenlaisella konseptilla. Tervetuloa uudelle lounaalle tai vaikka yömyöhään. Olemme pe-la auki 04. Terveisin Johanna Papitosta 🙂

    Go to comment
    2016/04/08 at 4:43 pm
    • From Juha on Papito

      Hei! Kiitos kommentista ja kiitos Helsingin ravintolaskenen rikastuttamisesta. Huomasinkin että teillä on tullut enemmän chiliä painottavaa viestiä.

      Onnea ja menestystä, hyvä että on muutakin kuin nakkikiskoja ja hamppareita valittavana. Konsepti vaikutti hyvin kiinnostavalta.

      Go to comment
      2016/04/08 at 6:40 pm
  • From abcde on Aleksanteri Lounge

    Olipa kerran…:issa tuli joskus käytyä (nimen keksijälle voisi antaa jonkinlaisen prenikan tai kaupungin avaimen), mutta meno meni niin synkäksi, että laitoin mustalle listalle. Hyvä tietää, että uuteen paikkaan ei tarvitse jalalla astua.

    Go to comment
    2016/04/08 at 12:31 pm
    • From Juha on Aleksanteri Lounge

      Hah! Jees tämä oli kyllä melko heikkoa. Kumma, että suurin osa käydyistä hotellien rafloista on niin luokattomia. Kai ne pärjää sitten ilman sen kovempaa yrittämistä.

      Go to comment
      2016/04/08 at 12:53 pm
  • From abcde on Cargo

    Sattumalta kävin tuolla itsekin eilen. Pari kertaa käynyt ennenkin.

    Toi keiton ja lisukkeiden yhteys on tosiaan vähän outo ja epäselvä, osa lisukkeista varsinkin on sellaisia, mitä en keittooni laittaisi. Keitto oli puolenpäivän jälkeen myös kohtalaisen laihaa, vaikka maussa ei vikaa ollutkaan.

    Lapuista mietin eilen ihan samaa, joku lisuke oli sellainen mitä en olomuodosta tai mausta saanut päässäni selvitettyä. Laput auttaisi myös allergikkoja, joihin en kyllä itse kuulu.

    Mutta ihan ok paikka, ja hyvä lisä tähän “keittoskeneen”.

    Go to comment
    2016/04/01 at 9:31 am
    • From Juha on Cargo

      Pääsin kauhaisemaan ensimmäisen kauhan ja silloin siinä sopassa oli vielä sen verran kamaa, että lusikka jäi pystyyn. Ilmeisesti sitä soppatykkiä ei välttämättä täytetä uudelleen tms.

      Ihan jees oli, mutta ei niistä tahnoista tosiaan keksi sisältöä empiirisin keinoin. Onneksi ei ole allergioita, tosin silloin varmaankin kyselisi aika tarkkaan.

      Go to comment
      2016/04/01 at 9:58 am
  • From abcde on SIS. DELI+CAFÉ

    Säästyit Buzan kokemiselta, oli kuulemma sulkenut ovensa. Good riddance for old rubbish.

    Go to comment
    2016/03/24 at 8:51 am
    • From Juha on SIS. DELI+CAFÉ

      Noi voi peeveli. Nyt jäi yksi rafla käymättä. Snacky taisi jäädä myöskin kirjaamatta.

      Go to comment
      2016/03/24 at 11:40 am
  • From abcde on Georgian House

    Yllättävää, että eivät tarjoa kasvisruokaa. Georgialaisessa keittiössä on kuitenkin paljon hyviä kasvisruokia ja tunnen useita kasvissyöjiä, jotka ilolla georgialaista tilaisuuden tullen syövät.

    Tämä pitää testata ilta-aikaan, ehkä jo lähipäivinä.

    Go to comment
    2016/03/17 at 10:28 am
    • From Juha on Georgian House

      Oli joo yllättävää, varsinkin kun se illallismenu sisälsi mielestäni aika paljonkin kasvissafkaa jne.

      Toisaalta ymmärtäähän sitä kyllä ravintoloitsijankin näkökulmaa, ettei sinne buffaan nyt ihan kaikkea voi kerralla laittaa, ainakaan millään 10e hinnalla.

      Itselle tuli kanssa sellainen olo, että tuolla kannattaa käydä testaamassa iltamenu.

      Go to comment
      2016/03/17 at 10:56 am
  • From abcde on SIS. DELI+CAFÉ

    Jättäisin Buzan testaamisen jonkinlaiseen äärimmäiseen hätätilanteeseen… vaikea keksiä mikä sellainen voisi olla. Oli heikoin lounasbuffa, mitä on aikoihin vastaan tullut.

    Faro Ruoholahdessa on parempi, jos haluaa yhdistää Verkkokauppa.comin ja lounaan.

    Toki sun se Buzakin on joskus käytävä hankkeen nimissä.

    Go to comment
    2016/03/11 at 3:03 pm
    • From Juha on SIS. DELI+CAFÉ

      Kappas. Pitää joskus käydä skoraamassa toi kun ei ole kova nälkä.

      Faro on tuttu vuosien takaa, mutta tosiaan vuosien, siellä ei ole tullut käytyä pitkään aikaan ja ilmeisesti muuttunut paljonkin.

      Go to comment
      2016/03/11 at 3:41 pm
  • From abcde on Steam Coffee

    Tämäkin tuli testattua pari viikkoa sitten ja jää mielestäni pahasti esim. Mai Vietin jalkoihin.

    Liemi oli valjua, annos ylipäänsä pienehkö, liha hieman sitkeää, mutta yrttejä oli “Helsingin normaalia” enemmän, siitä pienet lisäpisteet.

    Go to comment
    2016/03/08 at 10:05 am
    • From Juha on Steam Coffee

      Aijaa, eroaa aika paljon omasta kokemuksesta. Näissä normiravintoloiden tuotoksissa epäilemättä onkin aika paljon päivittäistä variaatiota laadussa.

      Tuosta koosta täytyy sanoa, että mielestäni nämä Phot ovat yleensä ihan järjettömän kokoisia ja niistä jää väkisinkin syömättä osa. Steam Coffeen ja Coffee No. 5 ovat minusta jokseenkin passelit lounaaksi.

      Go to comment
      2016/03/08 at 1:16 pm
  • From abcde on Mai Viet

    Tämä tuli testattua viime viikolla.

    Itse tykkäsin todella paljon, liemi oli hyvä, nauta mureaa ja lisukkeet sopivia. Yrttejä oli liian vähän, mutta juttelin paikan pitäjän kanssa (ja esittelin kuvia omatekoisesta pho’sta) ja kun kysyi parannusehdotuksia niin sanoin, että yrttejä saisi olla reilusti. Täytyy käydä lähiaikoina uudelleen.

    Go to comment
    2016/03/07 at 10:39 am
    • From Juha on Mai Viet

      Yrttejä jäin tosiaan itsekin kaipaamaan, mutta muuten tämä oli ihan kelvollinen soppa ja jotenkin tosi sympaattisen oloinen rafla noin muutenkin.

      Go to comment
      2016/03/07 at 12:28 pm
  • From abcde on Made In Kallio (From Waste to Taste)

    Mitä vikaa on lautasissa.

    Kaikenlaiset laavakivet ja puulevyt ja kengät (http://wewantplates.com/2015/04/croquettes-in-a-shoe/) pois mun pöydästä. Maailmalla tämä ruoan tarjoaminen ei-lautasmaisissa erikoisuuksissa on jo mennyt ihan älyttömyyksiin, toivottavasti tätä ei apinoida pohjoisessa.

    Go to comment
    2016/03/07 at 9:33 am
    • From Juha on Made In Kallio (From Waste to Taste)

      Heh, no toi kivialusta on jo aika vakiintunut kikka, mutta kieltämättä toi linkkaamasi kenkämeininki menee todellakin liian pitkälle. Hieno ilmiö sinänsä on parempien ravintoloiden kustomoidut ruoantarjonta ratkaisut. Ciel Bleussa tuli kanssa kroketteja, mutta sellaisessa jännässä vaatenaulakkomaisessa rakennelmassa joka vaikutti niitä suupalasia varten väkerretyltä.

      Go to comment
      2016/03/07 at 12:46 pm
  • From abcde on Tuk Tuk

    Ah, se olikin jo käyty. En viitsinyt tarkistaa, kun ajattelin, että hieman oudossa paikassa oleva paikka oudolla nimellä olisi käymättä.

    On tosiaan noiden kulmien… ei ehkä enää parhaiten piilotettu salaisuus (kiitos ainakin eat.fi), mutta ykköspaikkoja ilta-aikaan ainakin.

    Go to comment
    2016/03/02 at 9:38 am
  • From abcde on Tuk Tuk

    Noilla kulmilla ehdottomasti testattava thaimaalainen on Pinto Bstaurant (you read that right) Vilhonvuorenkadulla. Lounasaikaan en ole käynyt, mutta laittaisin iltaruokien perusteella helposti Helsingin thaikkujen top-kolmoseen.

    Go to comment
    2016/03/01 at 9:36 am
    • From Juha on Tuk Tuk

      Pinto B’Staurant on jo koestettu ja ei vakuuttanut se lounas. Tai se alkoi tosi hyvällä salaatilla, mutta sitten se varsinainen lounasannos oli ihmeellinen rimanalitus. Tiedä sitten oliko kyseessä huono päivä ravintolalla vai huonosti valikoitu annos, mutta tuo ei toiminut itselle. Mielenkiintoista kuulla että siellä on hyvääkin ruokaa saatavilla, olen ihmetellyt niitä hehkutuskommentteja eat.fissa kun oma kokemus oli mitä oli.

      Go to comment
      2016/03/01 at 9:54 am