Kaikki kommentit

  • From abcde on Arctic Burrito

    Tämäkin on sulkenut ovensa.

    Go to comment
    2016/11/21 at 5:04 pm
  • From abcde on Fat Tomato

    Tämä on lopettanut toimintansa.

    Go to comment
    2016/11/21 at 4:57 pm
  • From abcde on Pacific 7

    Täällä tuli käytyä ja oli pienoinen pettymys. Salaattibaari oli niukempi, pikkelöidyt jutut loistivat poissaolollaan. Linssikeitto oli perus-ok, yön yli haudutettu possu oli kuivaa ja kreikkalainen kasvisvuoka kohtalaisen laimea kokemus.

    Järisyttävän iso tila. En ennusta paikalle pitkää ikää.

    Go to comment
    2016/11/01 at 5:13 pm
    • From Juha on Pacific 7

      No voi rähmä. Ne pikkelsit tekivät sen buffan. Se oli tosiaan aika iso tila ja jotenkin sellainen aika erikoinen yhdistelmä klubia ja ravintolaa. Eipä se edellinenkään tainnut kauhean hyvin menestyä. Taitaa olla hankala lokaatio.

      Go to comment
      2016/11/02 at 9:06 am
  • From Sansku on We Pasta

    Moikka!
    Olipas kivasti kirjoitettu arvostelu! Ei ollut ollenkaan töksöä tasapaksua tekstiä, kuten arvostelut usein oli. Kiitos siitä! Näyttää nykyään olevan ravintolan verkkosivusto osoitteessa we-pasta.fi, sama fyysinen osoite.

    Go to comment
    2016/10/27 at 5:06 pm
    • From Juha on We Pasta

      Kiitos kommentista ja vinkistä, korjasin linkin.

      Go to comment
      2016/10/28 at 3:54 pm
  • From PASSIO Keittiö & Baari on Passio

    Moi Juha! Kiitos arvostelusta & hyvistä kuvista! Nyt on Passio lounastakin tarjolla! 🙂

    Go to comment
    2016/10/17 at 7:35 pm
    • From Juha on Passio

      Heippa! Kiitos kommentista ja aivan loistavaa, että tarjoatte myös lounasta. Pitääpä tulla joku kerta käymään!

      Go to comment
      2016/10/18 at 8:26 am
  • From abcde on Oliva Verde

    Tämä on sulkenut ovensa.

    Go to comment
    2016/10/07 at 3:04 pm
  • From Kamal Jaber on Mezame

    Thank you for your kind review and welcome again 🙂
    We will take into consideration your concerns 😉

    Go to comment
    2016/09/26 at 10:45 pm
    • From Juha on Mezame

      And thank you for for enriching the Helsinki restaurant scene!

      Go to comment
      2016/09/27 at 9:36 am
  • From abcde on Queen Sheba

    Tämä tuli nyt sitten samantien testattua. En lukenut niin tarkkaan mitä buffassa oli, mutta yhtä lihaa ja sitten kolmea tai neljää kasvista (pinaattia? linssiä jne.). Sopivasti osassa tulisuutta ja muissa tasapainottamassa pehmeämpiä makuja. Ehdottomasti menee vakiopaikkojen listalle.

    Go to comment
    2016/09/23 at 2:54 pm
    • From Juha on Queen Sheba

      Kappas, hyvä kuulla että buffa edelleen porskuttaa. Tuolla olisi hauska käydä uudelleen, nyt kun sai ensikosketuksen siihen letulla syöntiin. Syssymmällä sitten.

      Go to comment
      2016/09/23 at 3:49 pm
  • From nina on Löyly

    Pakko myös kommentoida äsken syötyä luonasta! Otin lounassalaatin, mutta ei ois kannattanut. Kuivaa pussista kipattua porkkanatikkua ja kuivakkaa salaattia. Näytti hyvältä, mutta ite teen paljon parempaa. Focaccia oli niin kuivaa, että lienee leivottu jo päiviä sitten. Työkaverin kokemus burgerista oli samaa tasoa kuin sulla. Tälä kertaa pihvi oli niin ylikypsä, että täysin korppu. Hieno paikka, mutta jatkossa vain juomatarjoilun kera:D

    Go to comment
    2016/09/23 at 2:01 pm
    • From Juha on Löyly

      Heippa ja kiitos kovasti kommentista. Harmi kuulla ettei se taso ole vielä noussut, paikka on upea ja ansaitsisi laadukkaan keittiön. Ehkä se siitä ajan mittaan, kun alkukohkauksen pahimmat särmät hiotuvat.

      Go to comment
      2016/09/23 at 3:51 pm
  • From abcde on Abolbuna

    Haa! Kiitos maininnasta.

    Pari viikkoa sitten maksoi 14e, vaikka ero on nimellinen niin tuo 12,50e alkaa jo olla lounaasta järkevän puolella. Tarjonnassa näyttää olevan vaihteluakin. Pitää käydä uudelleen.

    Queen Sheba on mulla tyystin testaamatta, pitäisi käydä siellä joku päivä.

    Go to comment
    2016/09/23 at 10:32 am
    • From Juha on Abolbuna

      Joo, katsoinkin, että 14e on aika hintava tuollaisesta. 12,50e ei tosiaan huomattavan paljon halvempi ole, mutta enemmän linjassa muiden paikkojen kanssa. Hyvää oli enkä olisi välttämättä huomannut mestaa ilman vinkkiä!

      Go to comment
      2016/09/23 at 10:36 am
  • From Anton on Helmi

    Melko kehuvaa, vain muutama ei niin tyydyttävä kohta. Ja silti vain kolme tähteä… does this compute?

    Go to comment
    2016/09/21 at 11:41 am
    • From Juha on Helmi

      Niin, nämähän ovat kovin subjektiivisia nämä arviot noin yleensäkin ottaen. Olen itse preferoinut sitä, että tuolla asteikolla olisi oikeasti minulle itselleni jotain merkitystäkin. Aika monessa arviointiasteikossa näkee ilmiön missä on joko arvona 1 tai 5, välinumeroita ei käytetä. Eli joko kaikki on täydellistä tai sitten niin kehnoa ettei pysty ymmärtämään. Omasta mielestäni näin ei oikeasti ole, vaan Gaussin jakauma pätee myös tässä.

      Omat arviot voinee jakaa karkeasti niin, että nolla menee luokattomille tapauksille, joita on hyvin vähän. Yksi tähti on ok, 1,5 kuvastaa suurinta osaa perusbuffista. Kaksi tähteä menee jo vähän paremman puolelle ja kolme tähteä on omalla asteikolla jo oikein hyvä, menisin erittäin mielelläni uudelleen. Nelonen on varattu niille harvoille paikoille joilla on jotain aivan erityislaatuista tarjolla ja sitten siitä eteenpäin 4,5 kohdassa mennään jo ihan huippuihin.

      Täydellisiä tapahtumia on vain yhden käden sormilla lasketut henkilökohtaisesti merkittävät tapahtumat, joita ei ole tänne kirjattu (tapahtuneet ennen blogin aloittamista). Niille on varattu asteikon yläpää. Toivottavasti niitäkin tulee vielä joskus vastaan, tosin tuskin lounaalla.

      Kiitos kommentista, lisää blogin metatiedosta löytyy sivulta Miksi?

      Go to comment
      2016/09/21 at 12:23 pm
  • From abcde on Bites

    Täällä tuli keväällä käytyä ja oli ehdottomasti parhaita burgereita Helsingissä. Ranut oli turhan lötköjä tuolloin, se oli ainoa merkittävä moite.

    Go to comment
    2016/09/14 at 11:41 am
    • From Juha on Bites

      Joo, ne ranut olisi tosiaan voinut jättää sikseen, mutta se burgeri! Oli pakko hehkutella vielä tänään kollegoille, niin hyvä (so amaze).

      Go to comment
      2016/09/14 at 12:12 pm
  • From abcde on Pelmenit

    Kyllä mä sanoisin, että venäläinen (ja/tai ukrainalainen) ja georgialainen ovat ainakin osin kaukana toisistaan. Georgialaisen keittiön perusjuttuja (hatsapuri, hinkali, lobio, erilaiset salaatit jne.) vastaavia ei taida venäläisestä keittiöstä löytyä. Toki yhtäläisyyksiä on, esim. saslikit. En kyllä väitä olevani kummoinen tietäjä kummankaan saralla. Venäläinen ja ukrainalainen keittiö lienee sitten lähempänä toisiaan.

    Opin läksyni kavereilta, yritin niputtaa näitä kolmea liian tiukasti yhteen ja sain kuulla kunniani.

    Go to comment
    2016/09/14 at 10:31 am
    • From Juha on Pelmenit

      Duly noted, en ole niin paljon noita ruokia syönyt (tai tutustunut esim. kirjojen kautta), että osaisin arvioida eroja selkeästi. Mutta se Pikku Georgian lounas oli jotenkin hurmaava makuineen, eli ehkä tuo georgialainen sapuska sitten on se mukaansatempaavin. Toivottavasti se Purpur aukeaa kohta, niin pääsee käymään sielläkin.

      Go to comment
      2016/09/14 at 11:59 am
  • From abcde on Pelmenit

    Täällä tullut käytyä joskus ilta-aikaan tai viikonloppuna ja on tosiaan kokemuksena ihan omanlaisensa. Ruoat on lähes aina moitteettomia ja tiskin takana hääräävän perheen (joskus mukana myös nuori nainen, jonka oletan olevan tytär) toiminta aika suoraa ilman minkäänlaista hienostelua. Jotakuta tyyli voisi häiritä, minua ei.

    Pitäjät ovat tosiaan ukrainalaisia. Nuo Georgiaan viittaavat tagit ovat hieman harhaanjohtavia.

    Go to comment
    2016/09/13 at 10:15 am
    • From Juha on Pelmenit

      Ruoka oli tosiaan hyvää, mutta Pikku Georgian rohkeiden makujen jälkeen olisin toivonut enemmän jotain. Toki buffahan tuo on, joten ei siinä voi mitään tajuntaa laajentavia makuja alkaa harrastamaan. Ja hyvä huomio tuosta tagista, korjattu ukrainalaiseksi, kiitos kun sanoit. Mutta ilmeisesti kuitenkin Pikku Georgia ja Georgian House ovat georgialaista. Vaikka täältä etäältä katsottuna en oikein havaitse eroja.

      Go to comment
      2016/09/13 at 12:20 pm
  • From Oli on Lali Gurans

    Hey! I love your blog! I just started to learn Finnish,so I’m very happy that you use some English! Thank you very much for your review, its so good to find good place to eat in Helsinki ( with detailed description before you go!)!

    Go to comment
    2016/09/10 at 11:20 pm
  • From Minna on Coconut Street

    Kiitos mielenkiintoisesta ruokablogista!
    Sellaisen huomasin, että Coconut Street on muuttanut Telakkakadulle, sinne rempattuun Konepajahalliin. Eli n. 500 m etelään entisestä paikasta. Heillä on siellä toistaiseksi iso foodtruck ja siinä edessä istumapaikkoja, joita hallissa joutui joskus odottelemaan. Fiilis on tuolla uudessa paikassa rauhallisempi.

    Go to comment
    2016/09/08 at 10:10 am
    • From Juha on Coconut Street

      Heippa! Kiitos kun viitsit kommentoida ja hauska kuulla, että Coconut Street on löytänyt uuden osoitteen. Heillähän oli ainakin hetki sitten vielä kyltti siellä Kauppahallissa, mutta lienee vanhoja peruja.

      Go to comment
      2016/09/08 at 2:50 pm
  • From abcde on Favela

    Favela on tosiaan kelpo paikka, on vaan aika kaukana omilta normaaleilta (ilta-)alueilta. Ansiokkaasti sieltä saa ilta-aikaan ruoka-annoksia, jotka ovat astetta normaaliravintola-annoksia pienempiä ja käyvät hyvin iltasyömiseen. Esim. kalakeitto on hyvä ja juuri sopivaa kokoluokkaa.

    Go to comment
    2016/09/02 at 9:46 am
    • From Juha on Favela

      On se aika kaukana omilta reiteltä myös, mutta erittäin hyvän oloinen mesta.

      Hyvä toi iltaruokajuttu, taitaa olla aika harvassa ne baarit mistä saa jotain muutakin kuin pizzaa ja vielä noin tasokasta. Pitääpä koestaa se kalakeitto jos tuonne vielä eksyy.

      Go to comment
      2016/09/02 at 12:35 pm
  • From abcde on Meritähti

    Täällä tullut käytyä muutaman kerran, suurin osa ruoista on sellaisia mitä pitää osata välttää. Maksa-annos on hyvä ja jylhä sipulineen ja muuseineen, muuten lista on aika väkevää luettavaa jostain menneiltä aikakausilta.

    Go to comment
    2016/09/01 at 10:31 am
    • From Juha on Meritähti

      Jes, oli jo tilatessa sellainen olo, että tuli tehtyä väärä valinta. En tiedä mikä minuun meni. Paistettua maksaa en olekaan pitkään aikaan syönyt, pitää yrittää kaivaa jostain rafla mistä sitä voisi saada ja jossa ei ole käynyt vielä.

      Go to comment
      2016/09/01 at 1:26 pm
  • From abcde on Kingthai

    Ei ole tullut käytyä, pitää laittaa vierailulistalle.

    Go to comment
    2016/08/29 at 2:08 pm
  • From abcde on Kingthai

    Täällä tuli lomalla käytyä (Tuk Tuk oli täynnä) ja buffa tosiaan oli aika avuton.

    Go to comment
    2016/08/26 at 9:55 am
    • From Juha on Kingthai

      Jeba, se oli melko luokaton. Et ole sattumoisin käynyt Unskan Mezamessa? Bongasin sen matkalla Rosteriin ja pitänee ensi viikolla käydä. Oli tullut HKI+n tilalle.

      Go to comment
      2016/08/27 at 11:26 am