Käy ainakin näissä, osa 4

Kesä alkaa pikku hiljaa hiipimään kohti, joten otetaan nyt taas listaus paikoista jotka ovat jättäneet jonkinlaisen muistijäljen. Kohtahan näitä on jo kasassa 280, että onhan näitä jo nuohottu.

image

1. Orchid (Itis)
1. Fat Ramen
Jaettu ensimmäinen sija on ensimmäinen kerta myös tällä listalla, mutta en vaan osannut päättää näiden välillä. Orchidin Itiksen piste on aivan loistava ja tarjoaa runsaan sekä herkullisen kattauksen. Mutta silti jollain tasolla minua puhutteli vielä enemmän Fat Ramenin riisuttu kauneus ja käsittämättömän herkullinen maku. Käy molemmissa ja monta kertaa!

image
3. Goodwin
Erinomainen pihvi hyvillä lisukkeilla on ihana kokemus jo itsessään, mutta sitten vielä alkukeitto nosti tämän omille leveleilleen. Toimii varmasti liikelounaspaikkana myöskin.
4. Kokomo
Tämä tuli ihan puun takaa, en olisi olettanut että tikibaari tarjoaa näin mainion lounaskokemuksen. Paikan eksoottinen ja omalaatuinen sisustus sekä erinomainen asiakaspalvelu nostaa tämän ansioituneesti korkealle tällä listalla.

image

5. No. 5 Coffee
No olihan tämä pakko laittaa vitossijalle, mutta tosiaankin se Pho-keitto oli aivan erinomainen, vaikkakaan ei yllä Fat Ramenin tasolle.
6. Rafla
Hyvä ruoka ja siisti, miellyttävä miljöö teki tästä oivan lounasmestan.

image
7. Rodolfo
Tasaista laatua ja pitkän linjan italialainen ravintola seesteisellä fiiliksellä.
8. The Boom Room
Ihan hyvä perjantaipho, vaikkakaan ei ihan mielestäni samalla tasolla No. 5 Coffeen kanssa. Hauskan rento meininki.

image
9. Lucha Loco
Herkullinen taco-buffa mielenkiintoisessa ravintolassa.
10. Coconut Street
Herttainen asiakaspalvelu ja hennon raikkaita makuja tässä popup ravintolassa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.