Käy ainakin näissä, osa 2

image

Nyt oli aika jälleen kerran tabuloida nämä itseäni eniten kiinnostavat ravintolat. Onhan näitä jo 180 tullut rehattua läpi, joten jonkinlaista tuntumaa on jo tullut stadin tarjoomaan. Tosin vielähän näitä on käymättä vaikka kuinka paljon. Huomaa, että tämä lista ihan tarkoituksella ei listaa kymmentä parasta, vaan jatkaa edellistä listaa niistä ravintoloista jotka ovat mielestäni jollain tavalla loistaneet kirkkaammin kuin muut.

1. Say Delicious

Huom! Ravintola on suljettu.

Uskomaton setti tähän hintatasoon, en pysty kuin hämmästelemään kolmen ruokalajin menun tasoa joka minulle tarjoiltiin pöytään alle kympillä. Jos jossain näistä lähdet tämän listan takia käymään, niin sitten se olkoon tämä.

IMG_2295.JPG

2. Sandro
Aivan uskomaton salaattibuffa perjantaisessa Marrakesh madnessissa. Tätä runsauden sarvea on vaikea käsittää saati päihittää. Ainoa ongelma on, että tämän jälkeen muut salaattibuffat tuntuvat niin pliisuilta.

3. Kolmon3n
Oli pakko laittaa tämä kolmanneksi, mutta muutenkin olin hyvin vaikuttunut tämän paikan tasosta. Mikä tässä kolmannessa linjassa oikein on, kun kadulta löytyy näin järjettömän kovatasoisia ravintoloita tässä määrin?

4. Sinne
Erinomainen ja erityisesti erittäin tyylikäs ravintola, tosin hintataso on myös sitten kovempi kuin edellisissä. Muuten mielestäni painii samassa kategoriassa lounaan osalta.

5. Aito
Listan viimeinen paremman luokan bistro-henkinen mesta. Lötköt perunat veivät pisteitä, mutta ne saatiin takaisin erinomaisella palvelulla ja muuten hyvätasoisella ruualla.

IMG_2331.JPG

6. Korea House
Hieman syrjässä sijaitseva Korea House on aivan ehdottomasti vierailemisen arvoinen “etninen” ravintola. Ruoka oli erinomaista ja kivan tulista.

7. Lemon grass
Mikään näistä listoista ei ole täydellinen ilman ainakin yhtä thaikkumestaa ja tällä kertaa valikoitua erittäin herkullista ruokaa tarjoava Lemon Grass. Sisustus nyt ei ole mikään kovin ihmeellinen, mutta ruoka on perusthaikkua parempaa.

8. Hoku
Herkullista ruokaa kohtuutyylikkäässä paikassa ja teoriassa havaijilaista, joten jos näillä hoodeilla pyörit, suosittelen koestamaan.

IMG_2284.JPG

9. Queen Sheba
Queen Sheba ansaitsee maininnan ihan jo pelkästään afrikkalaisen ruuan tarjoamisella, mutta sen lisäksi ruoka oli hyvää ja fiilis erinomainen.

10. Tortilla House (Roba)
Paras burrito, nuf said.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.