Käy ainakin näissä, osa 5 (the summer edition)

image

Nyt kun sateet ovat tulossa ja parhaimmat kelit alkavat olla takana, niin on erittäin sopiva aika julkistaa parhaimmat kesämestat joita voi sitten räntäsateessa fiilistellä. Viimeiset terassiruokailut kannattaa osoittaa näihin paikkoihin.

image
1. Lonna
Lonna oli aivan erinomainen kokemus, lyhyt veneretki (sama kuin Suomenlinnaan Kauppatorilta) ja hauskan rouhea “terassi”, mutta hienostunutta ja taitavasti keitettyä ruokaa. Ehdoton kesämesta.
2. Pihlajasaari
Pihlajasaaressa pääsee kokemaan wanhan ajan kesäkartanotunnelmaa Helsingin lähisaaristossa. Ruoka oli konstailemattoman hyvää ja merellinen terassi kauniissa kesäsäässä toi hyvän mielen. Paikasta löytyy myös uimarannat ja muuta touhuamista lapsellisillekin.
3. Bistromat
Hieman kauempana sijaitseva Bistromat on oiva kohde kesäretkelle sekä hyvä paikka nauttia erinomainen lounas matkalla Hankoon.

image
4. Långvik
Pientä glamööriä toivovalle oikein mainio kohde josta pääsee myös nopeasti mm. Porkkalanniemen kallioisia rantoja koluamaan.
5. Fuku
Erittäin laadukas sushi/itämaista ruokaa tarjoava buffa ja jää kakkoseksi vain Orchidin itiksen pisteelle.

image
6. Teatteri
Laadukas kesäterassi Helsingin ytimessä ja ruoka on myös riittävän tasokasta vaikkapa liikelounaalle.
7. Southpark
Koffin puiston syleilyssä sijaitseva (ex-Fanny) lasikoppi omaa myös kivan puistomaisen terassin sekä hyvää ruokaa.

image
8. Sumo
Hauskan pieni ja edukas (sekä myös laadukas) japanilainen ravintola Eerikin pippuria vastapäätä tarjoaa kiinnostavia annoksia, jotka ovat muutakin kuin sushia.
9. Ahorita
Mitä olisi kesä ilman meksikolais(vaikutteis)ta ruokaa? Ahorita on Sandron (ja The Cockin) taustahahmojen uusin viritelmä ja tarjoaa tacoja sekä raikkaita juomia delihenkeen.

image
10. Loung3
Kolmannen linjan uusin hipsterimäinen tulokas tarjoaa “sosiaalista” syömistä rennossa ympäristössä.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.