Alkuviikon saldoa

Jooei. Nämä vuoden alut ovat äärimmäisen nihkeitä yrittäjälle, joten tässä on sitten taiteiltu duunikiireiden ja kaiken ihmebyrokratian kanssa siinä määrin että alkaa pikkuhiljaa riittämään. Mutta on sitä pitänyt jotain sentään yrittää safkaa, joten kävin pikku pikaisilla maanantaina Maithaissa ja tänään sitten Forumin Foodyssa, kun en muutakaan keksinyt.

 

Maithai

On tämä vielä ihan jees, mutta vähän alkaa ikä painaa tai sitten ne menneitten vuosien uskomattomat mäjäytykset ovat nykyään arkipäivää? Mutta olisin enemmän kallellaan siihen, että meno on snadisti hiipunut.

Alkuun tuli ihan passeli vegenuudelikeitto ja lounasvaihtoehdoista (10e per annos) löytyi punaista kookoscurrya kanalla (meni vaimolle) ja possua osterikastikkeessa jota minun oli pakko saada. Täältä on meinaan haettu yksi jos toinenkin kana basilika-osterikastikkeessa ja tuo on erittäin maukas annos.

Paitsi viimeksi se oli vähän pliisu, ei kauhean tulinen ja muutenkin vähän oli se vanha tenho poissa. Tämänkertainen lounas toimi ihan kohtuullisesti. On tämä edelleen ihan tasokas thaikkupaikka, mutta ei enää mielestäni ihan sitä kovinta kärkeä. Kampin Orchid toimii omaan makuun paremmin ja tuleekin sieltä (tai Kimchi Wagonista) nykyään vedettyä annokset messiin jos on tarvetta sellaiselle. Tämä on nykyään mielestäni 2-2,5 tasoinen mesta.

 

Foody

Tämäkin on jo käsitelty kertaalleen, mutta kirjataan nyt tämäkin, kun oli niin harvinaisen ahdistava päivä ja tekee ihan hyvä purkaa ajatukset pois. Eka meinasin, ettei tässä jaksa edes käydä safkaamassa, mutta aika heikoksi menee jos vääntää pitkän päivän ilman mitään ruokaa. Niin kävin sitten täällä. Otin pelkän gyron (6,50e) kanalla, johon olisi saanut vielä salaattibaarin ja (tomaatti)keiton (2e) ostettua messiin. Mutta ei, vedin pelkän kreikkalaisen kebabin. Oli ihan hyvä, leipäkin toimi kivasti, vaikka onhan tämä tällaista pikaruokaa. Mutta sitähän tässä haettiinkin. Edelleen about 2:n arvoinen.

Katotaan josko huomenna vähän hellittäisi. Tai vaikka loppuviikosta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.