YouTube 2017

Ai mitä boobtoob-kanavia katselen? Kiitos että kysyit, kuvitteellinen lukijahahmo. Annappa kun listaan parhaimmat ruoka-aiheiset meiningit mitä seuraan enemmän tai vähemmän jatkuvalla syötöllä. Ja nyt kun tuli puheeksi, niin aika jännä etten itse lue oikeastaan mitään ruoka-aiheista blogia (teknologiapuolella niitä on sitäkin enemmän ja maailmanpolitiikkapuolella on Economist, HBR ja New Yorker normisettien lisäksi, eli hesari, kuppalehti ja sen sellaiset, ja ennenkuin joku innostuu, niin ei, en ryhmittele laatulehtiä blogien kanssa yhteen muuta kuin sillä tavalla että luen molempia).

Kirjoja vetelen kyllä ja niistä muutamista täytyy nostaa esiin Silver Spoon, The Fat Duck Cookbook, The French Laundry Cookbook, Kitchen Confidential (tottakai), Ruutukokki (ensimmäinen ohjekirja minkä ostin omaan kotiin, tämä on kotimainen aarre kaikesta vanhakantaisuudesta huolimatta) ja vaikka mitä ihmeellisimpiä hässäköitä (varmaan satoja ruokakirjoja löytyy varastosta ja toiset mokomat olen jo heittänyt menemään). Olen onnellisin kun saan rauhassa selata jotain kryptistä ruokaohjetta useamman tiiliskiven painoisesta kirjasta.

Mutta ketä kiinnostaa vanha media, kun on myös uusi! Eli tässä niitä lähes päivittäin seurattuja YouTube-kanavia, ei välttis kiinnosta sinua, mutta teki mieli pistää talteen tämäkin luettelo tänne päiväkirjaan, YouTube on kuitenkin vähän tällainen liikkuva maali ja ensi vuonna tämän listan duunaaminen voisi olla ongelmallista.

 1. Food Wishes
  Tämä on se kanava, jonka videoita säästelen vaikeisiin hetkiin elämässä. Sitten kun kaikki ärsyttää eikä saa nukuttua, niin Chef John hoitaa hommat kotiin. Jos et ole tätä koskaan katsonut, niin olet missannut paljon, mutta ei hätää, pääset vielä geimeihin.
 2. Sorted Food
  Toka sija olikin sitten vähän vaikeampi allokoida, mutta kun hetken pohdiskelin päissäni asioita, niin kyllähän näiden kotisiistien brittien touhut jaksaa kiinnostaa kerta toisensa jälkeen. Homma on myös tuotettu sen verran taiten, että jaksot sulahtavat vähän liiankin hyvin kurkusta alas.
 3. The Food Ranger
  Tämä olikin sitten helpompi, koska jumalauta tää jäbä vääntää niin siistejä näkymiä Kiinaan, että joka videon jälkeen tekee mieli lähteä matkaan. Toki sitten muistan, että “ainiin, ne lapset” ja sit mä heräsin.
 4. Maangchi
  Korealainen kotiäiti duunaa normisafkaa? Ihan parasta. Täältä opin kimchin tekemisen.
 5. Scott Rea
  Syökkönä lihaa? Tuukkona Turust? Tää jäbä on niin jumalattoman tosissaan teurastamisen kanssa ettei ole tosikaan. Haluan päästä tolle levelille lihan käsittelyssä, kaikesta vegeilystä huolimatta. Äijä.
 6. Epic Meal Time
  Äijä? Ä-I-J-Ä. Kato tästä. Nykyään meno on vähän keventynyt näiltä kanadalaisilta herroilta, mutta ehkä se keski-ikä tekee vaan niin?
 7. You Suck At Cooking
  No niin. Tämä ei ole ihan täysin ruoka vlogi, mutta oikeesti. Katsoppa ensin vaikka muna-jaksot ja ihmettele elämän monimuotoisuutta.
 8. How To Basic
  Ei herkille. Toinen muna-aiheinen vlogi.
 9. Ashens
  180v ruokia? Todellakin. On täällä jotain muutakin.
 10. Chef Steps
  Nykyään enemmänkin Joulen esittelyvideoita, mutta nää jätkät kokkaa ihan tosissaan. Yksi harvoista jutuista mihin olen käyttänyt rahaa (se premium-puoli webskassa, kertamaksulla saa kaiken laadukkaan sisällön, very nice).
 11. Simon and Martina
  Kaakkoisaasialaista menoa länkkärilinssien kautta.
 12. Daym Drops
  Nopean ruoan ghettokuningas.
 13. Cooking With Dog
  Lähiaikoina vähän väsähtänyt, mutta oikea runsaudensarvi japski-aiheisista annoksista.
 14. Strictly Dumpling
  Rafla-arvosteluja ja hajanaisia kokkailumeininkejä. Ja joo, vähän alkoi tässä kohtaa tulla sellainen olo, että taidan seurata kaakkois-aasialaista ruokameininkiä aika isosti.
 15. Bob’s Your Uncle
  Hong Kongin hessu vääntää safkaa ja juttelee paikallisesta meiningistä.
 16. Cocktail Chemistry
  Juodaan viinaa, tullaan viisaammiksi näin.
 17. Hiroyuki Terada
  Jotenkin tähänkin eksyin ja jäi normilistalle, vähän random, mutta ihan kiintoisa pääosin jäyhän japskin takia.
 18. Tested
  Ei ole varsinaisesti ruoka-aiheinen meininki, mutta muutamia sellaisiakin löytyy ja oikeesti, Adam Savage.

Pistä kommentteihin jos sinulla on joku aarre jota ei löydy listalta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.