Helsingin parhaat lounaat 2016 – Burgerit

Tämä lista on suppea, koska en usein bursaa hae erikseen ja näin ollen iso osa näistä lounaslistan vaihtoehdoista on maistamatta. Kaikesta huolimatta ajattelin listata muistiin omat fiilikset parhaista kokemuksista mitä tässä lähiaikoina on ollut. Kuten aina, sinun mielipiteesi varmastikin eroavat näistä, ja hyvä niin!

1. Bites
Tämä on niin kova setti, ettei ole tosikaan. Sämpylä herkullinen ja juuri oikein paahdettu? Check. Pihvi punertava sisältä, hyvällä paistopinnalla ja erinomaisesti maustettu? Rasti seinään. Muita täytteitä maltillisesti ja ihanilla itsetehdyillä kastikkeilla höystetty? F* yeah. Tämä on ihan oikea burgeri, ei sen enempää, ei sen vähempää.

2. Teatteri
Aurinkoisella terassilla vetäisty burgeri täytti kaikki tarkistuspisteet ja oli erinomaisen makuinen. Tähän vielä lisättynä mainio palvelu pöytään ja paraatipaikka Stadin kovassa ytimessä nosti tämän kokemuksen näinkin korkealle.

3. Favela
Paras vegeburgeri mitä olen syönyt. ’nuff said.

4. Teurastamon Portti
Todella maittava purilainen erittäin vakuuttavan autenttisessa ympäristössä. Mutta tämän kimppuun ei pelkillä sormilla mennä, sen verran kookkaasta kaverista on kyse. Ota chiliburgeri ja parmesanranut, niin saat lihaeksperttien pihvin viereen extramaut.

5. Classic American Diner
Jenkkihapatustahan tämä on, mutta burgeri oli mainio (vaikkakin se pekoni veti suolaisuuden aika tiukaksi) ja juurikin sellainen rasvapläjäys mitä kaipasin. Ja onhan se hienoa syödä dinerissa burgeria.

Kunniamaininta lyhyestä listasta huolimatta menee Happy Friendsille, joiden epätavallinen burgeri oli uusi miellyttävä tuttavuus.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.