Chocolab

Espoo / Uusimaa / Finland - 8/28/16

Käytiin sitten Makaronitehtaan lounaan jälkeen pikaisella jälkkärillä Ison Omenan uuden puolen Chocolab-kahvilassa. Täytyy sanoa, että uusi puoli näyttää omasta mielestä kovin kiiltävän hyvältä ja täällä oli ilo asioida. Vaimo kommentoi, että “näyttää ruotsinlaivalta” ja I concur.

Coffee and gelato is the promise at this cafe, but unfortunately the gelato falls short of the real stuff.

Some of the chain restaurants in Iso Omena are Eatos, Hanko Sushi and Viikinkiravintola Harald.

Espoo / Uusimaa / Finland - 8/28/16

Mesta tarjoaa siis “gelatoa” (3e yksi maku / 4e kaksi) sekä kahvia ja muita kahvilamaisia juttuja. Itselle tuli pistaasio (tottakai), vaimolle sitruuna, tytöille minttu-suklaa sekä salted caramel ja pojalle vanilja.

Espoo / Uusimaa / Finland - 8/28/16

Täytyy sanoa, että Roomasta hetki sitten tulleena, ei tämä oikein kyllä gelatoa ollut. Oma pistaasi oli rakeista ja siinä oli joku jännä sivumaku. Rouvan sitruunasorbetti ei sekään sykähdyttänyt, pienimmän “salty caramel” annoksessa oli sokeria paahdettu selvästi yli ja vanilja oli sekin hieman esanssisen makuinen. Minttu-suklaa sentään upposi pätkiksiin hullaantuneeseen tyttäreen.

Espoo / Uusimaa / Finland - 8/28/16

Sisustus oli kauppakeskuksen väylälle aseteltu setti pöytiä ja tuoleja. Uusihan tämä toki oli, mutta ei sykähdyttänyt mitenkään erikoisesti. “Ruotsinlaiva” kuvaa menoa ihan hyvin.

Espoo / Uusimaa / Finland - 8/28/16

Ps. La Torren kahvilalla oli PARAS kyltti.

URL www.chocolab.fi
Puhelin N / A
Osoite Piispansilta 9, Espoo
Chocolab on 28.8.2016 rated 0.5 of 5

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.