Parilla

Lusimisen jälkeen tuli nälkä ja käytiin vetämässä pihvit. Parilla on tällainen turvallisen perinteinen, lihapainotteinen ravintola Jumbon/Flamingon kauppakeskuksen käytävillä.

A family friendly restaurant with a meat-heavy menu and a slightly expensive price-range. The food was ok and the service was good, go here for a no fuss experience with the kids.

Other family friendly restaurants in Helsinki-area are Hard Rock Cafe, La Famiglia and Rosso.

Tarjolla on päivälliselle pihvejä, ribsejä, burgereita, wingsejä yms “jenkki”meininkiä. Pienen vatuloinnin jälkeen päädyin valkosipulipihviin (27,90e) ranuilla. Aika kova hintahan toi on, toisaalta kun nyt “maakunnissa” ollaan, niin näinhän se menee.

Stadissa samalla rahalla saa jo melko kovan setin, riippuen toki paikasta. Muille pöytäseurueen sankareille tuli pippuripihvi (myös ulkofile) ranuilla ja chilihärkä (sisäfile) valkosipuliperunoilla.

Alkuun napsahti hieman nepalilaisen ravintolan peltilautasia mukaileva astia, jossa oli valkosipulista levitettä, focaccia-leipää sekä yrttimarinoituja oliiveja. Leipä oli rasvaista ja sitkoisen maittavaa, vaikka vähän pullaahan tämä on. Mutta toimi hyvin sen levitteen kaivamiseen, johon oli viitsitty heittää oikein huolella valkosipulia (hyvä!). Oliivit olivat ihan perusemininkiä.

Pääruoka saapui hetken odottelun jälkeen, tosin mikäs tässä oli odotellessa, törppö oli edessä ja parannettiin maailmaa jäbien kanssa. Ulkofilepihvit olivat sopivan kokoisia, sekä mediumeita (tätä kyseltiin tilauksen yhteydessä, kuten kuuluukin ja liha oli juurikin sen kypsyistä mitä pyydettiin), mutta olisin toivonut näihin vähän sitä paistopintaa.

Toki medium-kypsyys vaatii rajallisen ajan pannulla, mutta kyllä jossain paikoissa onnistuu tämäkin kypsyysaste kunnon maillard-reaktion kypsyttämällä reunalla. Hyvä pihvi tämä siltikin oli, mutta annos ei missään nimessä ollut hintansa arvoinen. Ranut olivat ihan jees, valkosipulit + kastike olivat yllättäen vähän pliisuja. Kyllä tästä nälkä lähti, mutta vähän tällaista kunnianhimotonta huoltistasoa.

Sisustus on perinteikkään oloista, loossit toivat sopivan yksityistä fiilistä, vaikka ravintola olikin ihan täyteen tuupatttu. Mielellään täällä istuskeli syömässä kavereiden kanssa.

Asiakaspalvelu oli erittäin sujuvaa ja huolehtivaista. Yhtään ei tarvinnut mitään odotella tai kysellä, kaikki hoitui luistavasti ja tilanteeseen sopivalla tavalla, kiitos siitä.

Lasten kanssa voisi ihan hyvin käydä lounastamassa, tasaisen turvallinen ravintola niin perheille kuin myös vanhoille sedille. Samasta kerroksesta löytyy myös valvottu lasten leikkialue, eli homma toimii kuin kuin junan vessa.

URL www.parilla.fi
Puhelin 044-4809423
Osoite Tasetie 8, Vantaa

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.