Prison Island

Käytiin lusimassa parin frendin kanssa, mutta päästiin pakoon, kun oltiin niin kovia (tiimin nimi: Vanhat Sedät, joka on näemmä minun huonon muistin perusteella vääntäytynyt versio Vanhoista Herroista. Mutta ah niin sopiva meille. Hä hä).

Eli kyseessä on aavistuksen escape roomien henkinen meininki, mutta tavallaan paljon intensiivisempi kokemus. Tässä oli yksi semipitkä käytävä, jonka varrella oli tiskiltä saadulla lakulla avautuvia ovia, joiden takaa löytyi kaikenkarvaisia tehtäviä. Osa näistä oli hoksottimia tarvitsevia ja osan suoritti herra J, kuten seinillä kiipeilyä vaativan rastin.

Omat suosikit oli ehdottomasti ne, mitkä vaativat pientä fysiikkaa ja isoa tiimityöskentelyä. Yksi antoi ohjeita, muut heiluivat joko korttien tai tanssikuvioiden parissa. Parhaimmillaan homma skulas kuin Hurriganesien lavatyöskentely, pahimmillaan mentiin niin pahasti metsään, että oli pakko lopettaa kesken pelkästä itsehäpeästä.

Suosittelen testaamaan mestaa, 90 minuuttia meni ihan siivillä ja näytti toimivan erinomaisesti lapsiperheillekin, vanhojen setien lisäksi. Tavallaan edellinen reissu Amazed Games escape room -meininkiin oli koherentimpi kokemus, jota huoneen sisältämä tarina kannatteli upeasti. Mutta tässä taas sai heilua jätkien kanssa kaikenlaisten häsäyksien parissa. En oikein ole ihan varma kummasta pidin enemmän, molemmat ovat upeita tapoja viettää aikaa läheisten kanssa.

URL www.prisonisland.fi
Puhelin 050-5965007
Osoite Tasetie 8, Vantaa

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.