Hohtogolf

Linnan ja pihvin jälkeen oli vuorossa Flamingon Hohtogolf. Rynnittiin mestoille koestamaan minigolfia UV-lamppujen hohteessa. Tilatessa pakettia oli ihan pakko hoitaa myös Palkintosarja, eli kolmen pokaalin setti.

Mesta on aika Vegas yleiseltä fiilikseltään, mikä sopi tähän asetelmaan erinomaisesti. Radat olivat sopivasti täynnä pikkukikkailua ja oli kiva fiilistellä muovisia ääni- ja valoefektejä.

Kokemus on varmasti erityisesti nuorempien lapsien suosiossa, tosin kyllä nämä kaikki jutut jaksoivat myös meitä huvittaa. Aika nopeasti tämä 15 rataa sisältävä kokonaisuus tulee hoidettua, kolmelta meni joku tunti tms. Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja sujuvaa.

URL www.hohtogolf.fi
Puhelin 044-4809423
Osoite Tasetie 8, Vantaa

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.