Bastardo (päivällinen)

Käytiin tällä viikolla lasten kanssa katsomassa Harry Potterien jatko, eli Ihmeotukset ja niiden olinpaikat Finnkinon Scape-teatterissa. Leffa oli hyvä, äänenvoimakkuus hieman liian kova, muuten teatteri on kyllä loistava. Rainaa ennen käytiin safkaamassa ja luontevaksi kohteeksi osui Kamppiin avautunut uusi ravintolarykäelmä. Täällä pitää käydä lounaallakin jahka alkuruuhka hieman hellittää.

A nice dinner with the children, the pizzas were tasty and the view is wonderful. This trendy looking Italian restaurant is a part of the bigger set of new restaurants in Kamppi shopping mall.

Other interesting restaurants in Kamppi are Orchid, Tortilla House and Mad Wok.

Bastardo on italialaista safkaa tarjoava rafla ravintola-alueen reunalla, eli ikkunoiden vieressä. Mesta myy pizzaa (13,50e – 15,50e), risottoa (21e) ja raviolia (18e) sekä paistettua kalaa tai lihaa tykötarpeineen (25e). On siellä antipastoakin (8e – 12e). Meille valikoitui pari pizzaa: Margherita (13,50e) sekä Parma & mozza eli parmankinkkua, mozzarellaa, tuoretomaattia, parmesaania ja rucolaa. Tilaus ja maksu hoidettiin pöydässä.

Pizzojen pohjat olivat todella hyviä! Rapsakka reuna, hyvä sitko ja mainio maku! Kastike oli aika hyvä myös, margheritan slaissit hävisivät tehokkaasti lasten suihin. Toisen pizzan pohja olikin jännästi vaalea, eli kyseessä oli pizza bianco. Tämä toimi myös oikein hyvin, ne tuoretomaatin biitit oli marinoitu ihanasti ja antoivat muikean tomaattisen valkosipulihitin.

Kokonaisuutena pidin ehkä kuitenkin siitä perinteisemmästä tomaattikastikkeesta. Tämä oli omaan makuun oikein tasokas pizzamesta, mutta kyllä minä silti vielä ehkä enemmän diggailen Leonardoa ja Skifferiä.

Paitsi että täältä on siistimmät näkymät. Kuvat, joita en oikein osaa edelleenkään ottaa, eivät anna oikeutta ikkunoista avautuvalle öiselle Helsingin näkymälle. Narinikkatori ja sen reunoilla sekä taustalla kuultavat rakennukset olivat loistava tausta päivälliselle. Sisustus noin muuten on hauskan persoonallinen raastinrautalamppuineen ja eri muotoisine asiakaspaikkoineen. Täällä oli kiva istuskella natiaisten kanssa.

Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja sujuvaa, kiitos siitä. Jatkuvasti tarjoilijat bongailivat etäältä, että onko kaikki ok ja yhtään ei tarvinnut odotella tms. Homma sujui yllättävän hyvin ottaen huomioon, että kyseessä on kuitenkin alle viikon pyörinyt rafla.

Kasvisruokaa edusti muutamat pizzat sekä ravioli, kannattaa käydä tsekkaamassa ainakin noi pizzat. Lasten kanssa homma toimi erittäin hyvin, muutenkin ravintolassa on tilaa isommallekin porukalle ja vaunuille etc, tosin lounasaikaanhan nämä kaikki raflat ovat täyteen ammuttuja.

Ps. Viisi tähteä veti ensimmäisen ravintola-arvostelun Kaskiksesta ja olipa kiintoisa ja hauskasti kirjoitettu.

URL www.bastardo.fi
Puhelin  050-5685884
Osoite  Urho Kekkosenkatu 1, Helsinki

2 thoughts on “Bastardo (päivällinen)”

  1. Käytiin täällä kavereiden kanssa ja mikään ei toiminut. Henkilökunnan toiminta oli kuin huonosta sketsistä. Menujen saaminen, tilaaminen tiskillä, mistä saada aseet jne., aivan käsittämätöntä sähläystä. Pizzakaan ei ollut mikään voittajatapaus.

    1. Oho, kuullostaa nihkeältä kokemukselta. Meillä homma tosiaan sujui ihan ok, tosin ei siellä ollut juurikaan muita asiakkaita samaan aikaan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.