Magnum Pleasure Store 2016

image

No pitihän se käydä täällä tänäkin vuonna. Magnumin kustomoitava tikkujätskibaari on hauska tapahtuma ja lopputuloksena on hieman erilainen jätski, win-win.

image

Mestassa on siis tarjolla Magnumin tikkujäde (5e) johon saa kolme valitsemaansa päällistä. Komponentteja oli tarjolla: Maapähkinät ruususuolalla, maitosuklaa-mantelikrokantti, kuivatut mansikat, kanelimanteli, pistaasipähkinä, marenkimuru, sokeroitu inkivääri, chilihiutale, Himalajan ruususuola, suolainen karamelli, salmiakki, kaakaonibsit, Hibiskuksen kukka sekä kuivattu papaija. Ja oli siellä jotain muitakin, lista tuntuu hieman vaihtelevan osittain joidenkin “kokeellisten” asioiden osalta.

image

Itselle valikoitui aika perinteinen kombo, eli maapähkinät, chili ja suolainen karamelli. Sitten valitaan vaniljajätskin päällinen: tumma suklaa, maitosuklaa sekä valkoinen “suklaa”. Minulle tuli maitosuklaa, sekä vielä pimppauksena tummasuklaa viimeistely.

image

Jätski on hyvää, varsinkin näin lämpimillä keleillä. Se kuori ei näissä versioissa ole mielestäni yhtä hyvä kuin kaupan laarista otetuissa Magnumeissa, kun on hieman sellainen jyystettävä vs. lohkoontuva (if you know what I mean), mutta ne ekstrathan tämän tekevät. Chili ja suklaa vaan toimivat todella hyvin. Ja karamelli, suola ja maapähkinätkin ovat loistava kombo.

image

Kyllä tämä on ihan käymisen arvoinen kokemus ja aion ensi vuonnakin käydä, jos järjestävät. Kiva breikki työpäivään, hienot puitteet (Vanha on magee mesta) ja herkullinen lopputulos. Hyvä konsepti Magnumilta.

image

URL www.magnumfinland.fi/magnum-helsinki
Puhelin 09-61286450
Osoite Mannerheimintie 3, Helsinki

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.