Picnic (aamiainen)

image

Tänään oli sitten sen verran kiireinen päivä, että piti sinnitellä isolla aamiaisella ja näitähän saa kohtuulliseen hintaan Picnicistä ja vieläpä ihan järjelliseen aikaan, Kampin keskuksessa jo klo 6 lähtien. Tarjollahan on: Sämpylä (kinkku, kinkku+juusto tai juusto) + mehu + normikahvi (4,90e), sämpylä + mehu + erikoiskahvi (5,90e) tai sitten sämpylä + smoothie + erikoiskahvi (6,90e). Itselle valikoitui kinkku+juusto appelsiinimehulla ja lattella. Tilaus ja maksu hoidetaan tiskillä, josta saa sitten ruoat joko tarjottimelle tai sitten niinkuin itsellä, mukaan otettavaksi.

Aamiainen on ihan ok, sämpylä siemenkuorrutteella (kurpitsaa? ja ilmeisesti sämpylässä myös auringonkukan siemeniä) ja täytettynä herneenversoilla, punaisella paprikalla (nam), tomaatilla sekä sillä kinkulla ja juustolla on oikein maistuva. Appelsiinimehu toimii aamulla hienosti ja latte piristää päivää. Tämä on kokeilluista aamiaisista se mieluisin, ottaen huomioon hintatason ja aamaisen sisällön. Tosin Kiilan aamiainen on myös hyvä, enemmän sellainen hotellin aamiainen luonteeltaan. Mutta sitäpä ei saa ennen klo 7, joka on jo jossain määrin myöhäinen aloitusaika itselle.

Sisustuksesta ei sen enempää, loisteputkien kelmeässä kajossa syöty pika-aamiainen antaa vain tehokkuuspisteitä. Tässä ei tavoitella estetiikkaa vaan jaksamista yli lounaattoman päivän.

URL www.picnic.fi
Puhelin 020-7590317
Osoite Mannerheimintie 20, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.