Jungle Juice Bar

image

Kun palasin Kampin ja Forumin yhdistävää käytävää pitkin JohtoCafe-seikkailultani, niin silmään osui Jungle Juice Bar. Ainoa paikka Forumissa, jota en ole vielä kirjannut tänne. Mieleeni välähti mahdollisuus kuitata Kamppi ja Forum yhdellä sulavalla iskulla. Coup De Grâce! Tästä ajatuksesta intoutuneena iskeydyin baarin kylkeen ja tutkiskelin sen listaa kuumeisesti, yrittäen löytää jotain tilanteeseen sopivaa. Päädyin kuitenkin lopulta pyytämään apua nuorelta naiselta tiskin takana, joka ystävällisesti tarjoutui ehdottelemaan juttuja huomatessaan minun epämääräisen häröilyn vaihtoehtojen parissa. Paikka myy siis smoothieita (4,95e – 5,95e pieni ja 6,50e – 7,50e iso), super(! eli tyrni, goji, heraprotsku, lehtikaali etc)smoothieta (5,95e – 7,95e pieni ja 7,50e – 9,50e iso), mehuja (3,50e – 5,95e pieni ja 4,95e – 7,50e iso) sekä terveysshotteja (inkivääri 2,50e ja aloevera 3e). Itselle valikoitui suosituksesta Monkey Punch pienenä (5,50e) eli banaani, kiivi, mango, lime, appelsiinimehu ja jäitä. Tilaus ja maksu hoidettiin tiskille, josta löytyy myös paperit roiskeiden varalle.

Työpöydän ääressä nautiskeltu smoothie oli tosiaan kivan raikas ja viileä, tosin se banaani puski aika kovaa läpi ja muut maut jäivät vähän alakynteen. Mutta ei tässä mitään, ihan hauska välipala (väi jälkkärikö tämä nyt sitten oli, kun vetäisin lounaan jälkeen) ja ilmeisen tuoreista komponenteistahan nämä puserrellaan kasaan. Ja nyt on siis Forum hoidettu tämän blogin osalta.


image
Sisustus käsittää muutaman pöydän ja tuolin Forumin käytävän reunalla sekä sen baaritiskin. Ihan hauskannäköinen tiski, mutta keskellä ihmisvilinäähän tässä ollaan. Joten kyllä nämä melkein mukaan lähtee, ei tähän tee mieli jäädä patsastelemaan. Asiakaspalvelu oli huomioonottavaista ja ystävällistä, kiitos siitä. Kasvissyöjälle oli kaikki vaihtoehdot, tosin ehkä se heraprotsku ei ole kaikkein kireimpien vegehessujen mieleen.

URL www.junglejuicebar.fi
Puhelin 050-4336130
Osoite Mannerheimintie 14-20, Helsinki

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.