På Kroken

Jep jep. Taas ollaan semityynillä vesillä seilaamassa, asiat etenee ja tilanne selkenee. Kai. Joka tapauksessa tässä on jälleen päässyt salillekin aamuisin, prosessi edistyy omaa tahtiaan ja osaan pahveista on saatu nimetkin raapustettua.

Muutamat auki olevat judanssit pitää vielä vetää nippuun, niin ehkä se siitä sitten kuitenkin? Ja useampi ulkoistuskuvio on hoidettu maaliin, niin henkilökohtaisella puolella kuin töidenkin osalta.  Pystyy välillä jopa hengähtämäänkin, johon teemaan luen myös tämän perjantain lounastauonkin. Kohteeksi valikoitui Hietan (nee Salve) tilalle ilmestynyt På Kroken kalaravintola.

A nautically themed fish restaurant with an aquatic buffet. The quality of the food was a bit hit and miss and as such wasn’t really worth the rather hefty price.

For other thalassic buffets check out Merimakasiini, Blue Peter and Konstan Möljä (no lunch).

Tarjolla oli päivittäin vaihtuva lista sekä saaristolaisbuffa (17,50e). Menulla oli tänään: Mausteinen pihvi paistetuilla perunoilla (14,20e), saaristolaislaatikko valkoviinikastikkeella ja katkaravuilla (14,20e) sekä (vege) lentävä jaakoppi tehty oumphista (13,20e). Otin buffan.

Alkuun nykäisin salaattilautasen, johon piti tietysti yrittää ahtaa kaikki ensimmäisen laarin tavarat päällekäin.

Possurillette tms oli ihan jees, kalkkuna (? #laputoiskiva) taasen rutikuivaa, mutta sinappi vahvaa. Salaattisekoitus olisi kaivannut kastiketta ja muutenkaan noi sötkötykset eivät olleet mitenkään järisyttävän ihmeellisiä.

Pääruokana oli se kalapuoli ja tämä oli osittain parempi kuin saldesetti. Itse tehdyt sillit jne olivat pääosin herkullisia, mutta lohi – jota oli monessa eri form factorissa – oli onnistuttu vetämään sen verran yli, että kaikki vaihtoehdot olivat kuivakan oloisia.

Tähän toki jeesasi se sinappinen kastike (olisiko tämä ollut salaatille sopiva?), mutta jotenkin tästä jäi vähän sellanen turistirysämeininki. Eikä silleen hyvällä tavalla. Toinen mikä jäi, oli se vahvan kalainen maku suuhun. Sekään ei silleen hyvällä tavalla.

Ei tämä ollut hintansa väärti, varsinkaan jos vertaa muihin tarjolla oleviin merellisiin buffiin. Lihapullat oli kuitenkin ihan jees, mutta sillä ei vielä päihitetä tämän seudun melko tiukkaa kilpailua.

Sisustus oli saaristolaisteemaan sopivaa, osittain vaikutti Hieta-raflasta kierrätetyllä. Asiakaspalvelussa oli pientä alkukankeutta havaittavissa, ehkä se siitä silottuu ajan myötä? Kasvisruokaakin on, tosin en tosta listan rivistä osaa arvata, että mikä on kyseessä.

Ps. Jahas. WordPress on päivittynyt ja tää uus editori näemmä vaatii hieman totuttelua. Nyyh. Onneksi tämän opettelu on aavistuksen iisimpää kuin tuon Mavenin kanssa tappelu, mitä on tullut koko päivä harrastettua.

URLwww.ekstromseafood.fi
Puhelin044-9869732
OsoiteHietalahdenranta 11, Helsinki

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.