Pizzala

Aamuharkat alkaa mennä jo melkein hengästymättä, tai ei ainakaan ole enää ihan puolikuollut sen tunnin häsäämisen jälkeen. Which is nice. Mutta nälkähän tässä tuli ja kun on taas pääkaupunkiperjantai[tm], niin oli pakko vääntää listalta joku mesta joka tukisi pientä happihyppelyä. Skannasin pikaisesti Redin (joka on nyt redi #imnotsorry) tarjonnan, mutta tämähän on kuin Itsarin vanha puoli, pelkkää kebabmestaa ja väsyneitä ketjuja. Wut si tis?

Paluumatkalla kävin kuitenkin vielä todentamassa webastolta tarkistetun asian ja näin on, Arnoldin donitseja ja pastaa löytyisi ketjujen etiäisistä. Ei ole mikään Kampin kortteli tämä, toivottavasti meno paranee. Muutenkin paikassa oli välillä ihan klaustrofobinen fiilis, kun käveli kiemurtelevia käytäviä, joiden katto oli paikoitellen niin alhaalla, että tuli mieleen Hampaankolon bileet ja Kellarihumppa.

A somewhat unexceptional pizza with a pleasantly fresh side salad.

The Teurastamo area has quite a few great restaurants, such as B-Smokery, Palema and Tukkutorin kala.

Lounas (12,50e) toimii buffet-henkisesti, tosin pizzoja saa ottaa kolme slaissia. Tänään linjastosta löytyi: The burger eli mozzarella-cheddar-jauheliha-kirsikkatomaatti-marinoitu punasipuli, The Fries eli mozzarella-pecorino-peruna-rosmariini-mustapippuri sekä margherita. Näiden lisäksi oli vihreä salaatti kurkulla ja paprikalla höystettynä, coleslaw sekä useampaa kastiketta. Maksu kassalle, vermeet löytyivät pöydästä.

Ensi kosketus pizzaan lässäytti fiiliksen, kun reunat olivat paksua pullaa ja pohja lötkön paksu taikinalätty. Periaatteessa päällysteet käntyissä olivat ihan ok, mutta hävisivät kuivan taikinan joukkoon.

Eniten ehkä näistä kolmesta puhutteli yllättäen se pottupizza, tosin sekin vain niiltä osin mihin oli eksynyt reilusti rosmariinia. Jauhelihapizza muistutti kovasti jotain lähiömestan lättyä, tosin uuni oli antanut kuitenkin ihan kivasti karsinogeeneja reunojen lisäksi pohjaankin. Salaatit olivat tuoreita ja hyviä.

Kirpsakka sitruunavinaigrette pelitti hyvin ja nämä raikastivat muuten vähän kuivakkaa menoa. Ja jälleen kerran piti pettyä chiliöljyyn, en löytänyt tästä edes hienoista paprikan poltetta, taisi olla vaan oliiviöljyä. Valkosipuliversio oli sentään jossain määrin maustettua.

Sisustus on baarimainen, nätit pöydät ja hankalat jakkarat. Asiakaspalvelu oli nopeaa ja asiallista. Kasvissyöjälle oli pizzaa ja salaattia, mutta jos pizzaa kaipaa, niin ehkä se Flemarin Skiffer olisi parempi vaihtoehto.

URL www.pizzalapizza.com
Puhelin n/a
Osoite Työpajankuja 2, Helsinki

2 thoughts on “Pizzala”

  1. Pizzoissa pitäisi olla jonkinlainen karsinogeeniminimi, mikään ei ole niin surullista kuin taikinankalpea pizza.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.