Tony’s Corner

Kaunis keli ajoi minut keskellä viikkoa kohti uusia laitumia ja päätin patikoida nopealla tahdilla kohti Kilimin viereistä Tony’s Corneria.

Tapiolan puistomaiset maisemat toivat eteeni pienen stripmall-henkisen systeemin, josta löytyi tämän mestan lisäksi Sushi Art, jossa en ole myöskään koskaan käynyt. Pitääpä pitää mielessä.

An Indian buffet in Tapiola which did not impress me.

Some of the other restaurants around here are Kilim, Mount Nepal and Il Fratello.

Eli buffet (9,30e) intialaiseen henkeen, salaatilla ja jälkkärillä (tänään oli banaani).

Lappuja ei ollut, joten mennään aistinvaraisella arvauksella: Riisiä, salaattibaari (raita, jäävuorisalaatti, kurkku, tomaatti, raejuusto, marinoidut sipulit ja oliiveja), jauhelihakastiketta, papu-linssisötkötystä ja jotain kanasysteemiä (ei kuvassa, tuli liian myöhään linjastolle).

Alkuun nykäisty salaatti oli perussettiä, paitsi ne sipulit oli kivasti pikkelöity ja raita ook.

Pääruoassa oli pliisut maut, jauhelihakastike oli normi kotiruokaa, ei olekaan tällaista ennen intialaisessa tullut vastaan. Dhal tms oli sekin ohuesti maustettua, vaikka paahdetut chilit seassa lupailivatkin jotain muuta.

Onneksi oli niitä sipuleita tuomassa tekstuuria ja hapokkuutta, muuten tämä ei säväyttänyt.

Sisustus on ajan patinoima, pienenä kivana yksityiskohtana oli lapsille mitoitettu pöytä. Kasvissyöjälle oli sitä papuhässäkkää, mutta vieressä on Kilimin runsas salaattibaari, menkää sinne tai sitten Mount Nepaliin.

Ps. Stadiin on tullut/tulossa Nude ja Båtski Bar.

URL www.tonyscorner.fi
Puhelin 09-464171
Osoite Mäntyviita 6, Espoo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.