Il Fratello

Käpykaupungin seuraava kohde oli italialainen, jonka kohdalla on tullut joskus ka(aaa-aa)uan sitten lounastettua, olisiko joku 12-13 vuotta sitten.

Silloin tämä oli ehkä eri niminen, nyt osa Il Sicilianon yms ketjua.

Ok Italian food in ye olde shopping mall of Tapiola.

Other restaurants in Tapiola are Ribis, Mount Nepal and Kylä.

Italialaista safkaa alkusalaatilla ja sopalla (8,50e pelkkä salde+soppa). Tänään listalta löytyi: Canneloni joka oli hämmentävästi annotoitu lasagneksi (9,90e), pasta diavola (9,90e), kolmen täytteen pizza (9,50e) sekä pollo cipolla eli grillattua kanaa riisillä (11,50e).

Otin sen cannelonin, ihan jo pelkästään mielenkiinnosta, kun oli samalla jotenkin lasagnea? Loppuun olisi ollut kahvia/teetä sekä jotain jälkkärikeksiä tms.

Alkuun vedetty hernari (torjantai) oli ook, vähän ohutta omaan makuun ja jäin kaipaamaan sinappia + raakaa sipulia.

Salaattibaarin antimet olivat nekin ihan kohtuullisia, eniten diggailin siitä marinoidusta kaalista ja lämpimästä leivästä (joka tosin oli jo haaleaa).

Valitettavasti ne lupaavan oloisen sämpylät olivat kuivahtaneita, tai ainakin tuo oma yksilö oli. Yleensä pizzauunin omaavat mestat pistävät lämpimiä sämppäreitä tarjolle.

Pääruoka tuli kohtuu vikkelään ja oli niin maan perusteellisen kuuma, hyvä hyvä. Tämä oli ihan kohtuullinen veto, vaikka en minä kyllä tätä lasagneksi luonnehtisi, vaikka periaatteessa samoja komponentteja sisälsikin.

Pastapötkylät olivat ihan jees, semisti al dente ja sisällä ollut liha aika hyvin maustettua/paistettua.

Bechamel-kastike sopivan täyteläistä, mutta se tomaattikastike oli mennyt reilusti liian makeaksi, vähän jopa ketsuppisen oloiseksi. Ja vaikka pasta ja ketsuppi onkin hyvä kombo, niin ei se jotenkin nyt vaan puhutellut. Nälkä kuitenkin lähti hyvin ja kokonaisuutena tämä oli tällainen passeli lounas.

Sisustus on ajan patinoima, mutta siisti ja ympäristöönsä sopiva. Asiakaspalvelu oli asiallista. Kasvissyöjälle löytyi se pizza, ehkä joinain muina päivinä runsaampi setti vaihtoehtoja?

URL www.ilfratello.fi
Puhelin 09-4555033
Osoite Kauppamiehentie 1, Espoo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.