Shiva

Viikonloppuna käytiin viettämässä pienimmän kanssa vähän kahdenkeskistä aikaa ja muiden juttujen tiimellyksessä päätin viimein käydä tsekkaamassa Kirkkonummelle saapuneen Shivan, joka on saanut kollegan kehuja sekä peuhinut myös Länsiväylän taannoisessa äänestyksessä.

Sijainti sinänsä on Kirkkonummen “keskustan” rakenteen huomioon ottaen melko keskeinen, tässä markettien puristuksessa ja rautatieaseman vieressä.

An ok Indian restaurant deep in the jungle of Kirkkonummi. The Vindaloo sauce was tasty, but the lamb was over the hills and far away, all dried up and nowhere to go.

Other restaurants in Kirkkonummi are Bistromat, Hvitträsk and Lai Fu.

Tarjolla on viikolla buffa, mutta nyt ei ollut sen aika, vaan otettiin ihan varsinaiselta listala jutut. Lapselle sai ilahduttavasti minkä vaan annoksen, mutta puolitettuna.

Hänelle Butter Chicken (20e, puolitettuna 10e) ja itselle Lamb Vindaloo (20e), kun tuota on tullut muuallakin testailtua. Annoksiin kuuluu riisi sekä naan-leipä.

Alkuun tuli papadamia parilla dipillä. Tämä oli erittäin hyvä versio tästä intialaisesta perunalastusta, kivan paahteinen ja dipitkin mukavan mausteisia.

Pääruoka tuli kohtuullisen nopeasti ja lapsen annos sisälsi myös salaattia.

Kastikkeet olivat hyviä, tykkäsin varsinkin siitä Vindaloon sopivan tulisesta ja pirtsakan pyöreästä suutuntumasta. Mutta se lammas, voi sitä lammasta.

Se oli vedetty niin pahasti yli, ettei meinannut saada palasia leikattua veitsellä. Miten tämä protsku olikin duunattu näin läpikuivaksi. Voi kyynel.

Nälkäänsä tätäkin tietty veti, riisi oli sentään keitetty hyvin, mutta ei tämä ollut rahansa arvoista laisinkaan. Harmi.

Pöydän toisella laidalla oli myös makoisa kastike ja siinä oli onneksi käytetty kanan paistileikettä, jota on melko vaikea vetää liian kypsäksi. Tämä olikin ihan ok annos, tosin ei päässyt mielestäni samalle tasolle perus lounasnepskujen kanssa, jotka kuitenkin tarjoavat lasten annoksen hinnalla isomman ja kattavamman setin.

Vähän tässä oli sellainen maakuntamainen meininki, vaikka tekijät sinänsä ovat kokeneita (Windsor ja Tandoor taustaporukoita). Ehkä viikonloppuna on vähemmän vientiä sekä henkilökuntaa, eikä uuniakaan viitsi pitää päällä?

Naan-leipä oli ihan jees, tosin tässä oli tehty sama ratkaisu kuin Royal Peacockissa, eli uunissa tai pannulla väsätyt liuskeet vs. sellainen juuri tandoorista tullut upea ilmestys.

Toimi ook, mutta ei niin hyvin kuin se oikea. En sitten tiedä minkälainen lounasbuffa on, kyllä tämä näillä nurkilla ihan hyvästä raflasta menee, mutta ei pärjää Stadin tarjonnalle.

Sisustus on tilavan oloinen ja persoonallisesti koristeltu, sinänsä rakennushan on ehkä vähän haastava, mutta musta tässä oli sellaista sympaattista fiilistä.

Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja sujuvaa. Kasvissyöjälle on kaikenlaista, kuten näissä yleensä.

URL www.shiva.fi
Puhelin 050-4631700
Osoite Munkinmäentie 19, Kirkkonummi

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.