Il Gabbiano

Lentomatka Leppävaaraan VR:n vauhtikyydeillä, pistipä kuljettaja paluumatkalla vielä kuulutuksen “Toivottavasti matka oli hyvä, kiitos kun valitsitte VR:n”.

Vähän teki mieli käppäillä kokeilemaan Teidän Sushia, mutta tässä on tullut nyt käveltyä sen verran usein sateessa, ettei kestävyys enää riittänyt.

Oli pakko pelata varman päälle. Valitsin siis sisätilat ja kiipeilin Sellon seinämiä pitkin kohti leffateatteria sekä sen neonvalojen värittämään ravintolarykäelmään kiinni.

Italian food at this restaurant housed in the Sellosali cineplex and theater. The lasagne I had lacked depth of flavor, but not cheese.

Other restaurants in and close to the Sello shopping mall are Persian Ravintola, Curry Palace and Retro.

Italialaista safkaa oli tarjolla lautasannoksia, niin pizzaa (9,50e), pastaa/risottoa (10e), uuniruokia (10e), kanaa (11e) kuin lehmääkin (13,50e). Alkuun oli leipää sekä salaattibaari, jossa: Jäävuorisalaattia, marinoitua kaaliraastetta, (värjättyjä) mustia oliiveita, maustekurkkua, tomaattia, kurkkua, pastasalaattia, salaattikastiketta sekä punaista ja vihreää pestoa(!).

Itse otin lasagnen (tottakai), mikä olikin toinen syy, miksi valitsin tämän sen sushipaikan sijasta (kyllä mä vielä sinnekin ehdin).

Alkuun vedetty salaatti oli ihan ok, pastasalaatti ei säväyttänyt ja tuoreet kasviksetkin olivat perussettiä. Mutta se kaalisalaatti oli öljyisen herkullista, vaikka itse pidän etikkaisemmasta ja ne pestot oli ihan törkeän hyviä.

Varsinkin vihreä pesto, siinä oli sellainen hauska sitrusmainen twisti ja se toimi lämpimien pizzataikinaleipien kanssa loistavasti yhteen.

Lasagne tuli melko nopeasti eteeni, reunat kuumuudesta kiehuen. Koko setti oli lämmitetty kauttaaltaan ja tässä saikin alkumetreillä varoa, ettei suu pala ihan kokonaan. Lasagnen juustoisuustaso oli omilla leveleillään, mutta muuten tämä ei saavuttanut kovin korkeaa sijoitusta nauttimistani uunipastoista.

Tomaatin happoisuus ja terä oli hävitetty, eikä se oikein ollut tuomassa makeuttakaan mukaan. Bolognesekastike maistui käytännössä jauhelihalle, kaikki syvyys jäi jonnekin juuston syövereihin.

Pastakin oli päässyt uunissa lötkähtämään, eikä antanut mitään vastusta hellille hampaille.

Eli omaan makuun liian kallellaan lihaan ja juustoon, sekä puutteellinen syvyys niin bolognese- kun bechamel-kastikkeessa.

Sisustus on siisti, sopiva leffateatteriympäristöön ja koristeltu muutamalla massiivisella taululla/seinämaalauksella. Näkymä ikkunasta oli hyvin tekninen, Sellosalin takapihan pyöräteline siellä köllötteli.

Mutta ikkunan vieressä oli lasten leikkipaikka, mistä ehdottomasti lisäpisteitä. Kasvissyöjälle oli kaikenlaista ja tämä varmaan sopiikin nopeaan illalliseen perheen kanssa leffan yhteydessä.

Ps. 3 Amigos on lopetettu. Tilalla on joku Chilango.

URL www.ilgabbiano.fi
Puhelin 010-8394020
Osoite Ratsukatu 3, Espoo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.